MirunaStie.net

Uite cum arată FRUMUSEȚEA în alte părți ale LUMII

Aşa cum spune un proverb celebru, frumuseţea stă în ochii privitorului. Pe lângă acest lucru care a devenit deja evident, standardele de frumuseţe depind foarte mult de zona geografică în care ne găsim, de obiceiurile lor şi de modul în care trăsăturile persoanelor sunt conturate.

Astfel, o femeie care este văzută ca fiind foarte frumoasă în Asia, ar putea să nu fie privită în acelaşi fel în America de Nord.

Cu toate acestea, femeile sunt cu adevărat frumoase, indiferent de locul din care provin şi de hainele pe care le poartă, aşa că o galerie fotografică care ilustrează diferitele tipologii de femei din întreagă lume, nu poate face decât să ne impresioneze şi să ne facă şi pe noi să vedem persoanele din jur ca fiind mult mai frumoase.

Fotograful român Mihaela Noroc a decis să îşi părăsească slujba şi să înceapă să călătorească prin lume, făcându-le fotografii femeilor pe care le întâlneşte, în mediul în care acestea trăiesc. După ce a strâns o colecţie impresionantă de astfel de imagini, a început proiectul Atlasul Frumuseţii, care prezintă 37 de poaze ale femeilor de pe glob.

Shiraz, Iran

Maramureș, Romania

Yangon, Myanmar

Jakarta, Indonesia

Moscova, Rusia

Platoul Tibetan, China

Rio de Janeiro, Brazilia

Marea Baltic, Finland

Valea Omo, Etiopia

Jungla Amazoniana

Moscheea Molk, Iran

Riga, Letonia

Beijing, China

Mexico City, Mexic

Cali, Colombia

San Francisco, USA

Vilnius, Lituania

Havana, Cuba

Singapore

Sydney, Australia

Tbilisi, Georgia

Khanom, Thailand

El Paico, Chile

Otavalo, Ecuador

Medellín, Columbia

San Pedro, Chile

Moldova

Bishkek, Kyrgyzstan

Citește și 6 METODE de a scăpa de punctele NEGRE la tine ACASĂ în doar câteva zile! Numărul 1 e GENIAL!

Ești pregătită pentru un prim-plan? Dacă ai porii încărcați, probabil că nu. E important să înțelegi nu numai cum funcționează pielea ta, ci și ce lucruri o influențează. Dacă înveți mai mult îți vei putea trata acneea și îți vei menține pielea frumoasă.
Principalele cauze ale porilor încărcați sunt nivelurile ridicate de hormoni și acumularea de bacterii sub piele. Iată câteva remedii naturale care te-ar putea ajuta în lupta cu porii încărcați:

1. Zahărul

Zahărul poate fi folosit pentru exfolierea pielii. Masarea granulelor pe piele va îndepărta celulele de piele moartă și va destupa porii. Fă o pastă din două linguri de zahăr cu puțin suc de lămâie și apă. Aplică pasta direct pe zona cu probleme și masează-te pentru cinci minute, apoi clătește-te bine. Repetă o dată pe săptămână pentru a preveni încărcarea porilor.

2. Lămâia

Acidul citric care se găsește în lămâi este eficient pentru curățarea murdăriei și poate fi folosit și pentru exfolierea pielii. Tot ce trebuie să faci e să aplici suc proaspăt de lămâie pe zona cu probleme și să îl lași acolo timp de 10 minute înainte de a te clăti. Fă asta doar o dată pe săptămână ca să eviți uscarea excesivă a pielii.

3. Miere

Mierea ajută la hidratarea pielii și previne încărcarea porilor. Aplică pur și simplu miere crudă pe zona cu probleme. Las-o să stea 5-10 minute înainte de a te clăti.

4. Aburul

Cauți o soluție simplă și eficientă? Ai noroc – aburul e aceea. Aburul deschide porii și permite eliberarea impurităților. Spală-ți bine fața. Fierbe apă într-o oală, iar când apar aburii, ia-o de pe foc. Apleacă-te deasupra oalei și permite aburilor să-ți pătrundă în față. Stai așa până când nu mai sunt aburi. Repetă de două ori pe săptămână pentru a-ți reîntineri pielea.

5. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o opțiune grozavă pentru exfolierea pielii. Cu ajutorul său scapi de celulele de piele moartă și de uleiul în exces din piele. Tot ce trebuie să faci e să amesteci o lingură de bicarbonat de sodiu și suficientă apă pentru a forma o pastă. Masează-te cu mișcări circulare timp de câteva minute înainte de a te clăti.

6. Apa

Nu ar trebui să subestimezi clătirea normală cu apă simplă. În timpul zilei vei transpira și îți vei atinge fața. Uleiul de la transpirație și mizeria de pe mâini îți vor încărca porii. Obișnuiește-te să îți clătești fața pentru a evita asta. Fă asta de câteva ori pe zi, mai ales în timpul lunilor calde de vară.

Comentarii