MirunaStie.net

13 CELEBRITĂȚI care arată ca la 20 de ani, deși au peste 40! Uite cum poți ÎMBĂTRÂNI frumos!

Stelele de la Hollywood sunt întotdeauna în ochii publicului. Acestea trebuie să facă față unei presiuni constante și să încerce să arate cât mai bine. Deși este nevoie de multă muncă și dăruire pentru a părea mereu scoasă din cutie, există vedete care reușesc să treacă testul timpului într-un mod absolut superb. Unele dintre acestea, cu cât sunt mai în vârstă, cu atât arată mai bine. Iată care sunt vedetele care arată în continuare ca la 20 de ani, deși au depășit acest prag de vârstă de mult timp.

Liv Tyler

Deși pare că acest lucru s-a întâmplat acum puțin timp, au trecut 23 de ani de când fiica lui Steven Tyler a jucat în videoclipul Crazy al formației lui Aerosmith. Liv are deja 3 copii, iar în acest an împlinește 40 de ani. Dar nu arată grozav?

Kate Beckinsale

Credeți sau nu, dar personajul principal al seriei de filme Underworld împlinește 44 de ani.

Natalie Portman

Natalie Portman avea doar 13 ani când a devenit celebră, interpretând-o pe minunata Matilda – fetița adorabilă din filmul Léon. Astăzi Natalie are 35 de ani, are un fiu, iar în prezent așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil.

Charlize Theron

Una dintre cele mai frumoase femei din Hollywood împlinește anul acesta 41 de ani! Apropo, știați că actrița s-a născut în Africa de Sud?

Eminem

Cineva trebuie să fure poțiunea împotriva îmbătrânirii de la tipul ăsta! Rapperul de 44 de ani arată exact la fel cum arăta la vârsta majoratului!

Gwen Stefani

Chiar dacă foarte puține persoane își dau seama de acest lucru, fosta solistă a trupei No Doubt are 47 de ani! Arată ca la 27, nu-i așa?

Keanu Reeves

Keanu Reeves, celebrul actor american-canadian, s-a născut în Liban acum 52 de ani. Puteți crede că au trecut aproape două decenii de când a jucat rolul lui Neo în Matrix? Ei bine, pentru noi, el arată la fel de bine ca atunci.

Kate Hudson

Vedeta din celebrul film Cum să scapi de un bărbat în 10 zile va împlini în curând 38 de ani, și este o mamă singură a doi baieți.

Jason Earles

Dacă te întrebi de cine îți aduce aminte Jason, răspunsul este serialul de la Disney Channel, Hannah Montana. Acesta avea aproape 30 de ani pe când întruchipa rolul unui adolescent, iar anul acesta va împlini rotunda vârstă de 40 de ani.

Eva Longoria

Eva nu este doar o actriță talentată, ci și o femeie puternică, care și-a sprijinit familia încă din liceu. Deși poate fi greu de crezut, această femeie incredibil de frumoasă are 41 de ani.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a jucat în Blonda de la drept la vârsta de 25 de ani. Astăzi are 41 de ani, dar nu-i așa că arată mai bine ca niciodată?

Will Smith

Chiar și astăzi, Will Smith ar putea să treacă ușor drept bărbatul atrăgător, tânăr și cuceritor care a jucat în seria populară de filme „The Fresh Prince of Bel-Air”. Au trecut 27 de ani de atunci, dar acesta încă arată uimitor, deși are 48 de ani.

Jennifer Lopez

Probabil una dintre femeile care reușește să treacă testul timpului cel mai bine este Jennifer Lopez! Aceasta este mămică de gemeni și are 47 de ani!

Comentarii