MirunaStie.net

8 SECRETE pentru un abdomen PLAT și TONIFIAT în doar o săptămână la tine ACASĂ

Un abdomen plat pare a fi ceva care se află pe lista dorințelor tuturor celor care își doresc să arate bine și să se simtă bine cu ei înșiși. Ca să îl obții, iată câteva metode care să te ajute să ai niște mușchi tonifiați, ca să îți poți arăta abdomenul oricând, oriunde:

1. Mergi la o plimbare vioaie

Poți face acest exercițiu înaintea începerii exercițiilor fizice propriu-zise. Acest lucru te va ajuta să îți încălzești mușchii. Nu trebuie să fii singură – ia-ți câinele la plimbare și, cine știe, poate că vei întâlni și o persoană interesantă pe drum.

2. Ia-ți o bicicletă

Mersul pe bicicletă este, cu siguranță, un exercițiu perfect pentru cei care vor să petreacă timp afară, combinând exercițiile pentru picioare cu cele pentru abdomen. Nu uita să-ți protejezi capul și încheieturile și nu-ți fie frică să te aventurezi în pădure, departe de agitația din oraș.

3. Înoată

Înotul în aer liber nu te ajută numai să te bronzezi, ci este și un exercițiu fizic grozav, mai ales dacă ai probleme cu încheieturile. Înotul este bun pentru oameni indiferent de vârstă. Dacă mergi la o piscină publică, nu uita să porți o cască, pentru a evita posibilele contaminări.

4. Aleargă

Alergatul este un exercițiu care îți aduce nenumărate beneficii corpului tău. Ia-ți niște adidași de calitate și ieși la alergat pentru o oră sau două. Asta nu te va ajuta numai să te detașezi de stresul acumulat, ci îi va oferi și abdomenului tău antrenamentul de care are nevoie.

5. Fă exerciții cu mingea

Mingea e grozavă pentru dezvoltarea echilibrului, dar nu te învinovăți prea tare dacă se întâmplă să cazi de pe minge. Asta e normal la început, atunci când mușchii tăi abdominali sunt ceva mai slabi decât te-ai fi așteptat. Stai cu spatele lipit de minge, cu mâinile deasupra capului și ridică-ți corpul astfel încât să fii într-o poziție aproape dreaptă.

6. Poziția planșetă

Poziția planșetă este asemănătoare cu cea de flotare, doar că sprijinul trebuie să fie în coate. Menține această poziție folosindu-te de mușchii abdominali pentru aproximativ un minut în fiecare zi și vei observa diferența foarte curând. De asemenea, acest exercițiu te va ajuta să ai o talie mai subțire.

7. Fă abdomene

Abdomenele sunt un exercițiu foarte eficient atunci când vine vorba despre un abdomen tonifiat și plat. Multe persoane greșesc crezând că viteza și numărul repetărilor exercițiului sunt cele care contează, însă este mai importat să execuți mișcarea în mod eficient, lent și păstrând mușchii în permanență încordați.

8. Bea cât mai multă apă

De foarte multe ori abdomenul nostru poate părea că nu este tonifiat din cauza faptului că este plin cu mâncare. Dacă vei bea apă, organismul va resimți mai puțin nevoia de a mâncă și apa te va ajuta să drenezi mai ușor grăsimea din organism.

Citește și 6 EXERCIȚII care îți vor subția COAPSELE în doar o săptămână. Numărul 3 este GENIAL!

Acest articol nu își propune să te ajute să obții celebrul și, adesea, imposibilul „gol dintre coapse”, ci să îți sculptezi niște picioare grozave, care să te facă să te simți cât mai bine. Atunci când fac exerciții pentru picioare, oamenii se concentrează adesea asupra pulpelor și fundului, dar nu prea știu cum să-și întărească coapsele interioare, care te ajută să alergi și să ridici greutăți mai eficient. Iată câteva exerciții care țintesc mai ales zona coapselor interioare, dar îți întăresc și fundul și pentru care nu ai nevoie de prea multe echipamente:

1. Fandări laterale cu greutăți

Fandările sunt fantastice pentru tonifiere și întărire, așa că ia o ganteră și apucă-te de treabă. Stai cu picioarele apropiate și ține o ganteră cu ambele mâini, întinse în jos. Fă un pas mare spre stânga cu piciorul stâng, ținându-ți corpul îndreptat spre față. Îndoaie genunchiul stâng și lasă-te puțin pe spate până ajungi în poziția de fandare laterală. Coapsele tale ar trebui să fie paralele cu podeaua. Revino la poziția inițială, fă la fel pentru partea dreaptă, apoi repetă.

2. Picioare de broască

Acest exercițiu e grozav deoarece nu ai nevoie de niciun echipament și este rapid și ușor. Stai pe spate, cu picioarele drepte în aer, călcâiele apropiate și degetele în exterior. Îndoaie-ți genunchii în lateral și trage-i mai aproape de corp. Menține poziția timp de o secundă, apoi îndreaptă-ți picioarele și repetă.

3. Ridicări ale picioarelor cu ajutorul mingii

Acest exercițiu este eficient deoarece întărește mușchii slăbiți ai coapselor. Ține o minge mică între glezne și stai pe o parte. Sprijină-ți capul cu un brat și îndoaie-l și pe celălalt, ținându-l pe podea pentru a avea echilibru. Încordează-ți coapsele interioare pentru a ține bine mingea și apoi îndreaptă-ți picioarele. Încă ținând mingea, ridică-ți picioarele la aproximativ 15 cm de pământ. Repetă de 10 ori, apoi mută-te pe cealaltă parte.

4. Genuflexiuni de sumo folosind greutăți

Adoptă poziția de sumo, cu picioarele depărtate (dar nu prea depărtate, pentru că nu vrei să îți lucrezi fundul, ci coapsele). Cu picioarele întoarse la un unghi de 45 de grade față de corp, ține o ganteră în fața ta și stai cu spatele drept. Îndoaie-ți genunchii și împinge-ți șoldurile în spate, coborându-ți corpul cât de mult poți, ținându-ți spatele drept. Revino la poziția inițială, apoi repetă.

5. Sărituri de sumo

Acestea sunt bune și pentru coapsele tale, dar și pentru inimă. Stai cu picioarele puțin mai depărtate de nivelul șoldurilor, cu degetele spre exterior. Îndoaie-ți genunchii și coboară-ți corpul ca la genuflexiunile sumo. Sari, întinzându-ți picioarele în aer și aterizând la loc cu picioarele depărtate, apoi repetă.

6. Fandări laterale

Acest exercițiu îți întărește coapsele interioare, fiind însă un exercițiu excelent pentru întregul corp, deoarece arde multe calorii. Stând în picioare, pășește în lateral cu piciorul drept, cu degetele în afară. Fandează spre partea dreaptă, împingându-ți fundul spre spate și sprijinindu-te pe călcâie de parcă ai face o genuflexiune sau de parcă te-ai așeza. Revino la poziția inițială, apoi repetă pentru cealaltă parte.

Comentarii