MirunaStie.net

7 GREȘELI pe care le faci atunci când folosești TAMPOANE. A 4-a este cea mai GRAVĂ!

Perioada menstruaţiei este probabil cea mai nefericită perioadă din lună pentru o femeie. Nu doar că aceasta aduce cu sine dureri chinuitoare şi schimbări de stare, însă te face şi să te simţi extrem de prost dispusă şi de neatrăgătoare. Astfel, probabil că orice femeie şi-ar dori să poată rămâne în casă pe parcursul acelor 4-5 zile.

Pentru ca aceste zile să poate fi suportate mai uşor, companiile producătoare de absorbante şi de tampoane au început să se întreacă pe ele însele pentru a reuşi să vină cu produse cât mai eficiente. Astfel, orice femeie ar trebui să fie extrem de mândră dacă iubitul ei ştie ce fel de tampoane sau absorbante foloseşte aceasta, mai ales în condiţiile în care există sute de variante din care se poate alege.

Multe persoane nu cunosc diferenţa dintre tampoane şi absorbante şi folosesc termenii în mod incorect. Absorbantele sunt cele care se aplică pe lenjeria intimă, pe când tampoanele se introduc în interiorul vaginului. Există numeroase tipuri de tampoane şi absorbante, fie ele zilnice, de noapte, cu aripioare, etc.

Deşi tampoanele sunt unele dintre cele mai folosite porduse menstruale întrucât acestea sunt comode şi eficiente şi îţi dau posibilitatea de a purta absolut orice fel de lenjerie, foarte puţine femei ştiu să le folosească în mod corect. Astfel, există numeroase greşeli pe care acestea le fac atunci când utilizează tampoanele.

Iată care sunt cele mai frecvente şi grave 7 greşeli pe care le faci atunci când utilizezi un tampon şi cum ar trebui să le corectezi.

1. Spală-te pe mâini atât înainte de introducerea tamponului, cât şi după

Deşi toată lumnea ştie că este important să te speli pe mâini după ce ţi-ai introdus tamponul, puţine femei ţin cont de faptul că este necesar să îţi speli mâinile şi înainte de a face acest lucru. Mâinile noastre sunt extrem de murdare şi de pline de bacterii şi, nespălându-te pe mâini, creşti riscul ca o parte dintre acestea să ajungă în zona organelor tale genitale.

2. Nu introduci tamponul suficient de departe

Tampoanele sunt minunate mai ales datorită comodităţii lor, aşa că dacă simţi un discomfort sau o senzaţie ciudată, înseamnă că nu l-ai introdus în mod corect. Nu trebuie să te temi că îl vei introduce prea departe, însă este esenţial ca acesta să fie împins îndeajuns de adânc încât să nu îi simţi prezenţa. În cazul în care nu îl introduci corect, nu doar că nu te vei simţi inconfortabil, însă există riscul ca şi crampele tale să fie înrăutăţite.

3. Nu foloseşti tampoane care să ţi se potrivească

Aşa cum am spus, există numeroase tipuri de tampoane iar acestea diferă în principal prin capacitatea lor de absorbţie. Deşi multă lume ştie că lăsarea unui tampon în interior pentru prea mult timp poate cauza apariția unor infecţii bacteriene, puţini sunt cei care ştiu că folosirea unor tampoane cu un grad mul prea mare de absorbţie va cauza uscarea vaginului. Este esenţial ca tampoanele să fie compatibile cu fluxul tău sanguin, astfel că va fi nevoie să testezi mai multe tipuri înainte de a te decide ce tip ţi se potriveşte.

4. Schimbi tamponul doar o dată pe zi

Schimbarea la timp a tamponului este esenţială pentru orice femeie. Ar fi ideal ca acesta să fie înlocuit odată la 3-4 ore, indiferent de faptul că îl porți într-o zi în care fluxul sanguin este încetinit sau diminuat. Aşa cum am menţionat anterior, păstrarea unui tampon la interior pentru prea mult timp poate conduce la apariția unor numeroase infecţii bacteriene!

5. Porţi tampoane chiar şi atunci când nu eşti la ciclu

Indiferent de faptul că eşti pe cale să îți vină ciclul, nu ar trebui să porţi un tampon atâta timp cât nu a început sângerarea. Dacă vei face acest lucru, rişti ca tamponul să îţi absoarbă toate fluidele normale din vagin şi să provoace deshidratarea acestuia.

6. Porţi tampoane peste noapte

Aşa cum am mai spus anterior, nu este bine să porţi tamponul mai mult de 3-4 ore. Cu toate acestea, dacă ai un tampon cu un grad mai mare de absorbţie(de exemplu de 8 ore), ai putea să faci acest lucru, însă asta nu înseamnă că nu te confrunţi cu riscul infecţiilor cauzate de supra-absorbţie.

7. Păstrezi tampoanele despachetate

Având în vedere faptul că tamponul este introdus într-una dintre cele mai sensibile şi vulnerabile zone ale corpului femeii, este extrem de important ca acesta să fie cât mai steril posibil. Astfel, nu doar că ar trebui să nu păstrezi niciodată tampoanele despachetate, însă nici nu ar trebui să aştepţi prea mult timp între despachetarea acestuia şi introducerea lui, întrucât cu cât aştepţi mai mult timp, cu atât creşte riscul de contaminare a acestuia.

Citește și 8 SEMNE ciudate dar REALE care îți arată că PARTENERUL tău este BUN la PAT

Pe lângă faptul că fiecare dintre noi își dorește să știe că este bun la pat, de asemenea, fiecare om își dorește ca persoana cu care alege să își petreacă timpul să fie înzestrat cu toate calitățile necesare unui iubit bun. O persoană care să știe cum să îți acorde atenția și afecțiunea necesară te va putea face ca, cel puțin pentru câteva ore, să uiți de toate grijile și problemele pe care le ai pe cap.

Deși există numeroase zvonuri în legătură cu lucrurile care pot determina priceperea unei anumite persoane în această direcție, există câțiva indicatori neobișnuiți care îți pot arăta dacă persoana de lângă tine este talentată în pat sau nu.

# 1 Bea mult vin

Un studiu din anul 2009 efectuat la Universitatea din Florența a constatat că femeile care beau două pahare de vin pe zi sunt mai bune la pat și mai ușor de satisfăcut decât cele care nu consumă vin deloc. Potrivit realizatorilor studiului, consumul de vin este strâns legat de sexualitate, această legătură datând încă din Grecia antică.

# 2 Este amuzant

Indiferent că cel de lângă tine are un simț al umorului fantastic sau poate cu ușurință să râdă de anumite lucruri, studiile au arătat că oamenii care râd mai mut sunt mai buni în pat decât cei care preferă să fie mere serioși. Astfel, aceștia știu cum să se bucure de fiecare moment în parte sau să nu acorde prea multă importanţă greșelilor sau detaliilor minore neplăcute.

# 3 Aroma sa preferată de înghețată este cafeaua

Deși ar putea părea că aroma ta preferata de înghețată nu ar avea nicio legătură cu talentele tale de a-ți face partenerul să se simtă bine, un studiu al Institutului din Chicago din anul 2013 a constatat că persoanele a căror aromă preferată de înghețată este cafeaaua țin să fie mai deschise și mai aventuroase în momentele intime.

# 4 Este inteligent

Potrivit unui studiu din 2009 realizat de unul dintre profesorii de la Kings College din Londra, cu cât o persoană este mai inteligentă, cu atât aceasta va fi mai bună la pat. Acest studiu a fost efectuat pe un eșantion de 2.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și a consatat că femeile mai inteligente ajung de două ori mai rapid la orgasm decât cele al căror IQ este mai scăzut.

# 5 Mănâncă încet

Persoanele care mănâncă încet sunt cele care preferă să se bucure de fiecare înghițitură și să acorde atenție tuturor gusturilor și texturilor pe care le simte. În general, acest comportament se va regăsi și în dormitor, astfel că o persoană care acordă o atât de mare atenție mâncatului, nu se va grăbi în momentele sale intime.

# 6 Știe întotdeauna ce vrea să mănânce

Pe lângă faptul că mâncarea se poate afla într-o conexiune directă cu activitatea sexuală, o persoană care știe întotdeauna ce își dorește să mănânce, când și în ce ordine, va reuși întotdeauna să își organizeze cu succes prioritățile în momentele de intimitate. Astfel, un astfel de om va ști întotdeauna ce își dorește și cum să obțină, astfel că nu te vei simți lăsată în aer lângă el.

# 7 Dansează foarte bine

Pe lângă aspectul simplu al unor mișcări armonioase sau al unui simț ritmic bine dezvoltat, un dansator bun este omul care știe să te facă să ai încredere în el. Astfel, această abilitate a sa va fi foarte valoroasă în momentul în care veți ajunge să interacționați fizic.

# 8 Se simte confortabil cu corpul său

Indiferent că vorbim despre modul în care partenerul tău se poate plimba dezbrăcat prin jurul camerei sau faptul că își poartă corpul într-un mod în care pare sigur pe el și încrezător atunci când este în preajma celorlalți, un om care se simte confortabil și are încredere în corpul său nu va fi timid sau introvertit atunci când vine vorba de relații intime. Cu atât mai mult, o astfel de persoană nu își va pierde timpul judecându-te pe tine și te va face să te simți bine cu tine însuți.

Comentarii