MirunaStie.net

13 lucruri pe care NIMENI NU le RECUNOAȘTE despre cum este cu ADEVĂRAT să fii ÎNSĂRCINATĂ

Așa cum probabil ne-au avertizat și pe noi mamele noastre atunci când eram mici, nimic nu te pregătește pentru ce înseamnă să fii mamă. Există câteva lucruri pe care, indiferent de cât de mult te-ai informa și te-ai documenta, nu le vei înțelege cu adevărat decât atunci când le trăiești pe propria ta piele. Iată care sunt câteva dintre cele mai amuzante și ciudate lucruri care se schimbă și se petrec în corpul tău atunci când ești însărcinată.

1. Începi să te simți ca un cameleon pentru că ți se schimbă pigmentul pielii.

2. Nu numai că părul îți crește mai repede și mai gros, dar vei observa că îți crește păr  în locuri în care nu te-ai fi așteptat să fie posibil!

3. Acneea, coșurile și dimensiunea sânilor îți transmit în repetate rânduri că hormonii tăi au luat-o razna!

4. Pe sâni îți apar vene închise la culoare!

5. Sânii tăi își vor schimba foarte mult atât dimensiunea, cât și forma, fără să fie neapărat nevoie ca acest lucru să se petreacă uniform. Astfel, un sân poate fi mult mai mare și unul mult mai mic.

6. Volumul sângelui din organism crește, lucru care explică de ce venele devin mai proeminente.

7. Gleznele tale se umflă atât de tare, încât ai senzația că picioarele tale au aceeași dimensiune de sus până jos.

8. Mănânci orice și oricât, indiferent că ți-ai propus să nu te regăsești printre femeile însărcinate care își fac toate poftele.

9. Burtica ta nu va crește doar în zona buricului, te vei dezvolta foarte mult și sub sâni.

10. În primele luni vei petrece mai mult timp în baie decât în dormitor din cauza grețurilor.

11. Devii grija principală a oamenilor de lângă tine, uneori te simți super-menajată și toată lumea îți face toate poftele.

12. Trebuie să cari tot timpul o geantă echipată cu tot ce îi trebuie unei viitoare mămici și să știi ce să faci în cazul în care cel mic pare că vrea să vină pe lume într-un loc și moment nepotrivit.

13. Burtica ta se mărește așa de mult, încât nu te mai poți apleca să te epilezi sau să îți legi șireturile.

Citește și 11 lucruri pe care toate FEMEILE le fac în SECRET atunci când sunt DEZBRĂCATE

De multe ori am dat peste articole care vorbeau despre lucruri pe care le înţeleg doar fetele şi motivul pentru care acestea sunt atât de răspândite este faptul că există o multitudine de astfel de situaţii.

Una dintre situațiile preferate ale femeilor în care acestea se simt complet libere și relaxate este cea în care stau dezbrăcate la ele în casă. În aceste momente, este foarte posibil să îți dai seama că te-ai trezit făcând niște lucruri cel puțin ciudate și te-ai întrebat dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine.

Dacă ai simţit vreodată că eşti singură şi nimeni nu îşi dă seama care sunt lucrurile pe care tu le faci și care sunt motivele pentru care le faci, vrem să îţi spunem că noi, celalte fete, ştim cu ce te confrunţi şi te înţelegem!

Dacă vrei să te convingi, îţi spunem că suntem convinse că te vei regăsi şi tu în această listă, aşa cum şi noi am făcut-o!

1. Dansezi în oglindă pe muzică ritmată încercând să îți dai seama dacă ai avea talent de dansatoare sau nu.

2. Te prefaci că ești stripteuză și încerci să vezi dacă ai fi bună la această slujbă și dacă i-ai face pe cei din jur să fie interesați de tine sau nu.

3. Îți împingi sânii cât mai aproape unul de celălalt încercând să vezi dacă ai putea avea un decolteu frumos și generos sau nu.

4. Îți evaluezi cu atenție corpul și te întrebi dacă vara asta arăți mai bine sua mai rău decât arătai vara trecută.

5. Te concentrezi asupra micilor defecte ale corpului tău și te îngrijorezi la gândul îmbătrânirii.

 

6. Îți învestighezi cu atenție buricul în încercarea de a vedea dacă s-au ascuns în el tot felul de lucruri ciudate precum scame sau puf.

7. Te uiți în oglindă la tine și încerci să îți umfli burta pentru a încerca să îți dai seama cum vei arăta atunci când vei fi gravidă.

8. Încerci să îți aduci burta cât mai mult în interior pentru a vedea dacă ai putea să fii complet plată sau nu.

9. Te fardezi ca și când ai pleca la o petrecere și probezi lenjerie frumoasă imaginându-ți că joci într-o scenă de film.

10. Te întinzi în pat sau pe podea și te relaxezi complet, încercând să îți pui ordine în gânduri și în viață și gândindu-te care sunt deciziile corecte pe care ar trebui să le iei.

11. Te așezi jos și te uiți cu atenție să vezi dacă burtica ta face colăcei atunci când stai așezată.

Comentarii