MirunaStie.net

7 TRENDURI groaznice care trebuie să DISPARĂ chiar acum! Numărul 4 e PENIBIL!

Lumea a trecut prin niște transformări foarte interesante în materie de modă în ultimii ani. În timp ce unele trenduri au rezistat testului timpului, unele ar trebui să fie abandonate pentru totdeauna. Iată câteva tendințe pe care am prefera să nu le mai revedem niciodată pe stradă sau pe podiumurile de modă:

1. Pantalonii largi

Băieții, e timpul să vă puneți pantalonii așa cum trebuie aceștia purtați. Această tendință rezistă de prea mult timp, făcându-i pe băieții care cred că ne pasă de lenjeria lor Calvin Klein să meargă ca niște pinguini. E bine că, în New Jersey, chiar legea îi interzice, iar cei care îi poartă primesc amenzi de 1000$.

2. Bureții pentru umăr

Aceștia au fost creați în anii 1930, pentru a crea iluzia unei talii mai mici. Ei au fost la modă de mai multe ori, mai ales în anii 80. Credem că e timpul să rămână totuși în trecut.

3. Colanții pe post de pantaloni

Un alt articol vestimentar care era la modă prin anii 80 erau aceșt tip de colanți, grozavi pentru a subția silueta și picioarele atunci când erau purtați pe sub o rochie sau o fustă. Totuși, de ceva timp ei au devenit o alternativă pentru pantaloni, lăsând lenjeria intimă complet la vedere prin materialul translucid.

4. Pantofii cu bot lung și ascuțit

Acești pantofi erau considerați un simbol al bogăției mai de mult. Totuși, erau atât de puțin practici încât au apărut legi care le reglementau lungimea. Și acești pantofi ar trebui să rămână în evul mediu, alături de oalele de noapte și de ciumă.

5. Tunsoarea cu chică

Această freză importantă din anii 70, în care părul era scurt în față și lung la spate nu a avantajat niciodată pe nimeni. Unii oameni au încercat s-o poarte într-un mod ironic, dar cel mai bine ar fi dacă ar renunța cu totul la ea.

6. Pantalonii cu turul lăsat

Acești pantaloni largi au fost purtați de faimosul MC Hammer și au devenit foarte populari în curând, însă te fac să pari că ai ieșit din casă învelită într-un cearceaf.

7. Cercurile purtate pe sub fustă

Foarte populare în rândul femeilor din anii 1800, aceste cercuri le făceau talia să pară foarte mică și fundul mare. De asemenea, era imposibil pentru ele să se așeze sau să intre pe ușă. Dăunau foarte mult șoldurilor, așa că e îmbucurător că astăzi nu se mai folosesc.

Citește și 10 GREȘELI care ne fac să arătăm GROAZNIC în fotografiile de VACANȚĂ! Nu o mai face pe a 3-a!

Toate vrem să avem poze grozave din vacanță, suficient de bune încât să le arătăm prietenilor sau să le postăm pe rețelele de socializare. Totuși, de obicei, pozițiile ridicole sau unghiurile greșite ne fac să ne ascundem cele mai multe poze în adâncurile memoriei telefoanelor mobile. Iată câteva dintre cele mai obișnuite greșeli ale fotografiilor de vară – evită-le și vei putea avea unele demne de coperta unei reviste:

1. Piciorul dublu

E greșit atunci când picioarele sunt pe aceeași linie – va părea că ai un singur picior, foarte mare, iar asta va strica farmecul fotografiei. E necesar ca un picior să fie ceva mai ridicat decât celălalt. Astfel, amândouă se vor vedea bine, nu se vor combina și vei părea grațioasă.

2. Genunchii îndreptați spre aparatul de fotografiat

Dacă stai cu genunchii îndreptați direct spre aparatul de fotografiat, corpul și membrele tale vor părea mai scurte. Dacă stai pe jumătate întoarsă îți vei evidenția formele, iar picioarele se vor vedea clar și vor părea mai lungi.

3. Fotografii de sus

Fotografiile de sus sunt greșite deoarece nu mai păstrează proporțiile feței, iar gâtul dispare. Cere mereu să ți se facă poză de la nivelul ochilor. Proporțiile se vor păstra, iar gâtul va fi vizibil.

4. Fața nu este pusă în evidență

Din cauza unghiului greșit, gâtul s-ar putea să nu pară natural, iar corpul nu va avea nicio formă. Menține poziția, dar ai grijă ca poza să fie făcută dintr-un alt unghi, astfel încât să-ți fie evidențiată fața. Vei arăta mult mai bine și mai natural.

5. Ești prea aproape de apă

Dacă bărbia ta e prea aproape de apă, gâtul tău va dispărea, iar proporțiile feței vor fi greșite și distorsionate. Ar trebui să fie minim 10-15 cm între bărbie și apă. Gâtul ar trebui să se vadă clar, iar atenția ar trebui să fie atrasă de fața ta.

6. Poziția soldatului

Această poziție îți lipsește corpul de forme, trupul tău pare dreptunghiular, iar genunchii dispar complet. Dacă stai numai puțin întoarsă, formele îți vor fi evidențiate, iar postura corectă a picioarelor le face să pară mai lungi și mai subțiri.

7. Te uiți direct spre aparatul de fotografiat

Cu cât sunt picioarele mai îndreptate direct spre cameră, cu atât vor părea mai scurte. E mai bine să te întorci puțin câte puțin. Astfel, picioarele tale vor fi frumoase, iar formele îți vor fi puse în evidență.

8. Fotografii repetate

Fie că îți place sau nu, a sta așezată nu e poziția cea mai bună. Dacă ții neapărat să pozezi așa, stai ușor înclinată, cu picioarele încrucișate în zona gleznei, dacă vrei ceva mai elegant.

9. Genunchii aproape de piept

Cu cât sunt genunchii mai aproape de piept, cu atât sunt mai încălcate proporțiile corpului uman. Evidențiază-ți linia elegantă a corpului stând întinsă, cu un picior în fața celuilalt.

10. Ai grijă să nu stai aplecată

Postura nepotrivită o să facă să pară că ai burtă și că nu ai gât. Nu sta aplecată. Ca să pari mai elegantă, trebuie doar să-ți îndrepți spatele. Asta e valabil tot timpul, nu numai în cazul ședințelor foto.

Comentarii