MirunaStie.net

24 de IMAGINI la care te vei uita de trei ori pentru că nu vei înțelege NIMIC

În fiecare dimineaţă în care deschidem ochii, încercăm într-un fel sau altul să trecem în revistă toate lucrurile pentru care suntem recunoscători, precum lucrurile pe care le-am mâncat la cină sau hainele pe care urmează să le îmbrăcăm. Prea puţini dintre noi acordă îndeajuns de multă atenţie părţilor din viaţa noastră de zi cu zi care acum au ajuns să ni se pară normale.

Lumea în care trăim este unul dintre lucrurile minunate pe care avem ocazia să le vedem în fiecare zi şi care are capacitatea de a ne bucura prin simpla sa existenţă. Planeta Pământ este un amalgam incredibil de locuri frumoase, oameni interesanţi şi peisaje incredibile, toate amestecate într-un ansamblu complex de emoţii şi sentimente.

Aşa se face că ajungem uneori să fim în faţa unor imagini absolut superbe care, nu numai că ne frapează prin frumuseţea lor, însă ne fac să ne punem întrebări dincolo de o primă privire aruncată. Dacă vrei să vezi câteva astfel de imagini, uită-te la următoarea galerie!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

Citește și 10 SEMNE că FOSTUL încă se gândește la tine și te VREA înapoi. Numărul 5 îl dă de GOL!

Orice despărțire este grea, dar semnalele amestecate pe care ți le dă fostul după aceea îți complică viața și mai mult, nu-i așa? Relația o poate apuca în multe direcții după o despărțire și nu e mereu ușor să îți dai seama spre ce te îndrepți – puteți rămâne prieteni, puteți să vă evitați sau puteți să fiți încă îndrăgostiți. De aceea sunt despărțirile mult mai complicate decât momentele de la început.
Iată câteva semne care sugerează că fostul tău partener te vrea înapoi:

1. Dilema întâlnirilor

Dacă fostul partener încă te place, e foarte probabil să iasă cu altcineva, dar în secret, „ca să nu te rănească”. Astfel, vrea să știi că încă ai un loc în inima sa și că e gata să te aștepte.

2. Semne de dor

Fostul împărtășește atitudinea negativă cu toată lumea? Pune statusuri care sugerează dorul pe Facebook sau postează melodia voastră? Dacă da, încearcă probabil să-ți atragă atenția. Este foarte posibil să încerce să îți atragă atenția în același fel și acționând în sens negativ.

3. Misterul telefoanelor date din senin

Dacă fostul te vrea înapoi, te va suna de multe ori. Poate că va rămâne la telefon chiar dacă nu vorbiți prea multe. Ciudat? Da. Trist? Bineînțeles. Același lucru se aplică și în cazul mesajelor pe care le primești din senin sub anumite pretexte ciudate.

4. Comportamentul afectuos

Dacă un fost încă te place, se va purta într-un mod afectuos și prietenos, chiar și după despărțire – de fapt, va fi chiar mai afectuos decât îl știai. Nu va face decât să încerce să îți arate că poate să fie mai bun decât țineai tu minte că este.

5. Atingerile

Mâinile sale te ating ceva mai mult chiar și după ce îmbrățișarea s-a încheiat? Poate că asta îți face pielea de găină și te face să simți electricitatea în aer. Acesta e clar un semn că te vrea înapoi. De asemenea, și atingerile aparent accidentale îți transmit același lucru.

6. Știe aproape tot despre ce se întâmplă cu tine

Dacă fostul partener te vrea înapoi, există șanse mari să știe totul despre ce ți se întâmplă înainte să vă întâlniți și să te întrebe ce mai faci. Va vrea cu siguranță să știe totul despre tine și activitățile tale zilnice., chiar dacă cel mai probabil va ascunde acest lucru.

7. „Mi-e dor de tine”

Știi care este cel mai mare semn că fostul te vrea înapoi? Ei bine, faptul că îți spune deschis că îi e dor de tine. Dacă îți zice că îi e dor să petreacă timp cu tine și vorbește cu multă afecțiune despre relația voastră, întreabă-te dacă nu cumva ai vrea să vă împăcați, pentru că el cu siguranță este.

8. Furia

Fostul tău se enervează atunci când te vede vorbind sau flirtând cu un alt bărbat? Dacă se răstește la tine după ce ai avut o conversație drăguță cu o persoană de sex opus, e destul de clar că încă ține la tine.

9. Coincidențele par să se repete

Te întâlnești mereu cu fostul, care apare din senin? Dacă asta se întâmplă rar, e probabil o coincidență. Dacă devine însă ceva regulat, probabil că fostul se înțelege foarte bine cu un prieten de-al tău, care îi povestește despre planurile tale și știe unde să apară astfel încât să vă întâlniți.

10. Escapadele de distracție și beție

După o despărțire, fostul te-ar putea suna atunci când e în stare de ebrietate. Băutura îți dă curaj și asta îl face să vorbească despre lucrurile pe care, în mod normal, ți le-ar ascunde.

Comentarii