MirunaStie.net

10 secrete pe care femeile nu le spun niciodată iubiților lor! Numărul 9 este chiar grav

Primele etape ale unei relații sunt întotdeauna fragile. Trebuie să ai mare grijă ca să păstrezi echilibrul fragil dintre onestitate și mister. Trebuie să-l faci pe partener să fie interesat de tine, să nu îți dezvălui toate secretele, dar și să-l lași să știe suficiente lucruri despre tine, ca să te placă. E important ca în orice relație să existe niște secrete. Fetele vorbesc mult și împărtășesc aproape totul cu prietenele lor și cu iubiții. Există însă unele lucruri pe care le păstrează pentru ele. Nu sunt foarte mari – ce-i drept, majoritatea sunt inofensive. Iată câteva exemple:

1. Inițierea conversațiilor

Femeilor nu le place să înceapă conversația cu bărbații – ele preferă să fie abordate.

2. Confortul

Fetele s-ar putea să nu fie gata pentru săruturi încă, dar asta nu înseamnă că vor să mențină o distanță formală. Fetele nu se vor supăra dacă le ții de mână sau dacă le pui mâna pe talie.

3. Ascultarea

Contrar ideii că fetele au multe lucruri despre care să vorbească, mai rămân și ele uneori fără subiecte de discuție. În acele momente te-ar asculta – fetele se pricep la asta și le place să-i audă pe băieți vorbind.

 

4. Amintirile

Fetelor le place să păstreze micile amintiri și să se simtă legate de prietenii lor. Ele vor să aibă poze frumoase cu partenerii lor, astfel încât să le poată privi atunci când sunt departe de iubiți.

5. Mesajele de dimineață

Fetele vor să se trezească și să vadă un mesaj frumos de la iubiții lor în fiecare dimineață. Astfel, ziua lor va fi mult mai bună, iar dacă nu-l primesc, se vor simți prost chiar înainte să iasă din pat. Dacă partenerii mai adaugă și câteva emoticoane, vor fi și mai fericite.

6. Complimentele

Fetele adoră să primească niște complimente de la partenerii lor, care nu ar trebui să uite să le spună cât de norocoși sunt că le au alături.

 

7. Învinuirea sindromului pre-menstrual

Uneori, nici fetele nu știu de ce au o dispoziție proastă și se răzbună pe iubiți. Aceștia pot da vina pe sindromul pre-menstrual, care este cauza cea mai probabilă.

8. Apropierea fizică

Fetele nu se supără dacă ajung în ipostaze intime cu bărbații de care sunt îndrăgostite. S-ar putea să nu spună asta, dar îi doresc la fel de mult pe cât ei le doresc pe ele.

9. Refuzurile

Fetelor nu le place să fie refuzate, mai ales atunci când e vorba de lucruri mărunte, precum condusul cu mașina sau o întâlnire la o cafea. Iar dacă vor ca partenerii să le cânte, aceștia ar face bine să se conformeze. Singura scuză acceptabilă este o durere în gât.

10. Vechile flăcări

Dacă fetele mai țin încă legătura cu foștii iubiți, ele nu le spun asta partenerilor actuali deoarece nu vor ca aceștia să-și facă griji.

Citește și 10 trucuri de frumusețe pe care le știu toate femeile deștepte

Iată câteva sfaturi de frumuseţe care te vor ajuta să arăţi şi să arăţi excepţional:

1. Sprâncene elegante

Ochii definiţi cu linii elegante de-a lungul pleoapelor superioare te pot scoate în evidență. Desigur, negrul e mereu la modă, dar nu-ți fie frică să experimentezi cu alte nuanțe.

 

2. Piele moale, strălucitoare

O astfel de piele e cel mai important aspect pentru orice machiaj. Dacă vacanța ta a trecut deja, folosește orice produs care îți poate oferi o piele strălucitoare.

3. Fard de obraz delicat

Fardul aplicat corect îți va oferi strălucire și îți va accentua trăsăturile, dar ai grjă să nu exagerezi. Când îl aplici, zâmbește pentru a-ți găsi pomeții.

4. Rujul roșu

Psihologii spun că cei mai mulți oameni asociază inconștient culoarea roșie cu tinerețea și femeile atrăgătoare. De aceea, femeile care poartă ruj roșu primesc cele mai multe priviri din partea bărbaților. Ai grijă doar ca nuanța să fie una potrivită.

5. Fard de pleoape strălucitor

Fardul de pleoape strălucitor e foarte la modă – e potrivit pentru podium și covorul roșu, dar nu pentru a fi purtat în fiecare zi. În acest caz, alege nuanțe de maro, piersică, gri.

 

6. Sprâncene bine definite

Sprâncenele groase sunt la modă, dar unele foarte mari și foarte închise la culoare pot să nu pară foarte naturale și îți pot face fața să pară puțin masculină. Nu exagera cu grosimea sprâncenelor, ca să nu arate ca niște mustăți.

7. Nuanța naturală a tenului

A aplica numeroase straturi de fond de ten pentru a-ți ascunde imperfecțiunile nu e o idee bună. Alege produse care îți uniformizează tenul, precum cremele BB sau CC și ascunde micile imperfecțiuni cu un corector sau anticearcăn.

8. Smokey eyes

Dacă nu ești atentă cu acest tip de machiaj, poți ajunge să arăți ca un urs panda foarte ușor.

 

9. Machiaj natural

Machiajul natural e mereu la modă, așa că asigură-te că nu exagerezi cu produsele de frumusețe.

10. Zâmbet de Hollywood.

Amestecă bicarbonat de sodiu cu pastă de dinți și aplică un strat generos pe niște folie de aluminiu. Înfășoar-o în jurul dinților și după o oră îndepărteaz-o și clătește-ți bine gura. Vei avea un zâmbet orbitor.

Comentarii