MirunaStie.net

Cele mai PROASTE combinații de ZODII! Vezi cu cine să NU TE CUPLEZI niciodată!

Dragostea chiar doare! Poate nu tot timpul, dar cu siguranţă sunt momente când devine dureroasă, mai ales dacă avem un partener care ne face zile fripte.

Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult ne-am fi străduit ca aceasta să funcţioneze, pur şi simplu n-a mers, iar despărţirea a fost iminentă.

Te-ai gândit vreodată că şi astrele ar putea avea un cuvânt de spus în această privinţă? Pentru cei interesaţi de astrologie sau care vor doar să verifice compatibilitatea dintre semnele zodiacale, am descoperit care sunt cele mai nepotrivite combinaţii.

Cu alte cuvinte, află care este zodia cu care nu ar trebui să te cuplezi niciodată, pentru că şansele unei relaţii armonioase sunt minime.

Taur şi Berbec

Una dintre cele mai ghinioniste combinaţii! Ambele semne zodiacale sunt încăpăţânate, iar Berbecul este recunoscut pentru ambiţia lui de nestrămutat. Dacă aceştia îşi pun în cap ceva, cu siguranţă vor ieşi scântei la prima neînţelegere. Pentru că Taurul este mai cerebral, va cere explicaţii peste explicaţii dacă Berbecul vrea să se despartă de el, iar cel din urmă va da bir cu fugiţii, pentru că nu suportă să se justifice în faţa nimănui.

 

Săgetător şi Taur

Săgetătorul este mult prea energic pentru comodul Taur, iar cheful lui de distracţia l-ar putea obosi şi enerva pe cel din urmă. Aceste trăsături ale Săgetătorului sunt greu de gestionat de către Taur, iar relaţia lor nu are viaţă lungă.

Vărsător şi Rac

Nevoia de libertate a Vărsătorului este enervantă pentru Rac, un familist convins. Racii au nevoie de dragoste şi atenţie, în timp ce Vărsătorii sunt mai reci şi preferă să nu dea 100% într-o relaţie.

Capricorn şi Gemeni

O reţetă pentru dezastru – aşa poate fi descrisă relaţia dintre aceste două semne astrologice. Combinaţia dintre spontaneitatea şi cheful de distracţie ce îi reprezintă pe Gemeni şi nevoia de planificare în amănunt a Capricornilor nu este una câştigătoare pe plan amoros. Capricornul vrea să simtă mereu că deţine controlul în relaţie, iar spiritul dual al Gemenilor îl frustrează, aşa că drumurile lor se vor despărţi rapid.

 

Scorpion şi Leu

Leii vor să fie adulaţi, în timp ce Scorpionii sunt semnele astrologice cel mai puţin probabile să facă acest lucru. Scorpionii sunt foarte direcţi, chiar dacă adevărul doare, iar asta îl îndepărtează rapid pe sensibilul Leu, care nu suportă uşor criticile. În plus, Scorpionii sunt adesea geloşi, trăsătură pe care Leii o detestă.

Săgetător şi Fecioară

Ambele semne sunt delăsătoare şi nu-şi doresc o relaţie serioasă, care presupune şi responsabilităţi. Săgetătorii nu vor cu niciun chip să dea dovadă de sentimentalism şi grijă faţă de persoana iubită, motiv pentru care Fecioarele îşi vor face rapid bagajul şi vor părăsi această relaţie care nu le oferă mari satisfacţii.

Berbec şi Scopion

Relaţia acestor semne stă sub semnul dramei lui Shakespeare. Ambele zodii vor să deţină controlulşi să domine, iar ceea ce rezultă este o relaţie explozivă, intensă şi toxică, ce nu va dura mult timp.

 

Taur şi Vărsător

Se pare că aceste două zodii nu pot să găsească sub nicio formă calea potrivită de a comunica. Taurul este mai conservator şi pune preţ de materialism, în vreme ce boemul Vărsător îşi petrece zilele în „mizerie” şi nu dă doi bani pe confort sau reguli de etichetă. Proastă combinaţie!

Fecioară şi Peşti

Fecioarele au un spirit practic, în timp ce Peştii sunt visători şi sensibili. Deşi se spune că opusurile se atrag, nu despre acest lucru este cazul de faţă. Chiar dacă o relaţie de dragoste nu are deloc şanse de reuşită, una de prietenie ar putea rezista ani buni.

Balanţă şi Fecioară

Balanţele sunt înzestrate cu scepticism, iar Fecioarele sunt cunoscute pentru spiritul lor critic şi perfecţionist. Fecioare vrea să aibă mereu ultimul cuvânt, iar asta s-ar putea să le deranjeze pe Balanţe, care îşi vor lua tălpăşiţa şi vor căuta un partener de viaţă mai dispus să comunice, nu să dea lecţii de orice fel.

 

Capricorn şi Săgetător

Dacă vrei ca relaţia cu un Săgetător să dureze, asigură-l că eşti un spirit liber, neconstrâns de nicio regulă. Din păcate, Capricornii sunt exact opusul. Ei cred că succesul survine din autodisciplină, respectarea sistemului de valori şi a tradiţiilor, iar asta îi plicitiseşte la culme pe Săgetători.

Rac şi Gemeni

Gemenii adoră petrecerile zgomotoase, în vreme ce Racii preferă serile petrecute acasă, la căldură, în faţa televizorului sau citind o carte. Nu este cea mai horror combinaţie amoroasă, dar nici cea mai bună. Ambii nativi au simţul umorului, aşa că e posibil, printr-o minune, să ajungă la un consens. Dar asta nu înseamnă că relaţia lor va avea un trai lung.

6 cupluri perfecte in functie de zodie

Sagetator si Berbec
Extremele se atrag, iar aceasta regula se aplica si in cazul acestor zodii. Un sagetator si un berbec vor avea o relatie intensa, pasionala si invidiata de toti cei din jurul lor. In ciuda faptului ca ambele zodii sunt firi sociabile si adora sa petreaca, acest lucru nu le afecteaza compatibilitatea sau longevitatea relatiei. Sagetatorii si Berbecii dau dovada de maturitate, avand relatii intense si de lunga durata.

 

Gemeni si Balanta
Aceasta relatie este foarte puternica datorita unei conexiuni intelectuale rare. Gemenii si Balantele alcatuiesc un cuplu minunat deoarece traiesc in pace, echilibru si armonie. Pentru aceste zodii, atractia fizica este necesara, dar fundamentul relatiei lor il constituie atractia spirituala.

Rac si Scorpion
Aceste zodii vor avea o relatie echilibrata, caci ambele dau dovada de sentimente puternice. Zodiile de apa sunt firi sensibile, profunde si emotive. Un Rac si un Scorpion vor face o pereche perfecta deoarece amandoi pretuiesc fidelitatea si considera ca respectul reciproc este esential intr-o relatie.

Taur si Capricorn
Acest cuplu reprezinta definitia sufletelor pereche. Conexiunea dintre cele doua semne zodiacale pare a fi rupta din cele mai frumoase povesti de dragoste. Atractia fizica dintre un Capricorn si un Taur nu se stinge niciodata deoarece este sustinuta si de un echilibru la nivel intelectual. Astfel, aceasta pereche infirma teoria lui Beigbeder, care sustine ca dragostea dureaza numai trei ani.

 

Gemeni si Varsator
Aceste zodii se potrivesc de minune deoarece lor nu le pasa de opinia oamenilor din jur, ci doar de parerea celor dragi. Gemenii si Varsatorii au personalitati unice, dar acest lucru nu le distruge compatibilitatea, ci le intareste legatura. Au multe de invatat unii de la ceilalti si vor trai impreuna momente magice, caci se completeaza reciproc.

Pesti si Scorpion
Pentru cei nascuti sub semnul acestor zodii, romantismul este totul. Ei considera ca detaliile fac diferenta si sunt genul de cuplu care acorda atentie aniversarilor, ia cina la lumina lumanarilor si merge in vacante exotice. Pentru ambele zodii, partenerul este cel mai important aspect al vietii. Pestii si scorpionii sunt familisti convinsi, iar aceasta trasatura comuna este cheia succesului relatiei lor.

Comentarii