MirunaStie.net

Alege poza cea mai RESPINGĂTOARE și noi îți vom spune ce ASCUNZI în interiorul tău

Cu toții avem o „parte întunecată” – aceasta este zona în care păstrăm lucruri pe care nu le-am recunoaște în fața prietenilor și nici măcar față de noi înșine. Poate că ar trebui să afli și să îți înfrunți ciudățeniile, pentru că s-ar putea să nu fie atât de rele pe cât crezi. Mai întâi, alege-o dintre imaginile de mai jos pe cea care te-a înfiorat cel mai tare, apoi află ce înseamnă alegerea ta, citind răspunsul la sfârșitul articolului.
Nu te grăbi, uită-te cu atenție la fiecare imagine în parte și fii atent la ce îți transmite fiecare dintre ele. Nu ai voie să alegi decât o imagine, așa că acordă-ți oricât timp are nevoie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

 

1. Nu vrei să recunoști că ești invidios pe alți oameni. Invidia este însă un lucru tare obișnuit, pe care, dacă îl folosești cum trebuie, te poate motiva să acționezi ca să avansezi.

2. Nu vrei să recunoști că ești vulnerabil și sensibil. Oamenii din jurul tău cred că ești de o duritate impresionantă, dar tot ce îți dorești e să ai alături pe cineva care să te sprijine. Împărtășește-ți sentimentele cu cei dragi – vei vedea ce bine se simte asta.

3. Nu vrei să recunoști că nu poți să spui nu. Ai fi de acord să ajuți pe oricine și apoi te vei înfuria pe tine, dar nu ar trebui să-ți pese de părerea altora. Când vine vorba despre tine, singura părere care contează e a ta.

4. Nu vrei să recunoști că îți e frică de schimbări. Schimbările te obligă să ieși din zona ta de confort, iar asta îi neliniștește pe mulți oameni. Gândește-te ce ar trebui să fie schimbat, cum ai de gând să faci asta și apoi respectă-ți planul. Frica se va micșora, iar tu vei fi gata să-ți transformi planul în realitate.

5. Nu vrei să recunoști că nu vrei să-ți asumi responsabilitatea. A sosit timpul să nu mai dai vina pe ceilalți pentru problemele tale – acesta este primul pas în preluarea controlului asupra vieții tale, ca să poți să ai succes.

6. Nu vrei să recunoști că ți-e frică să greșești. În viață nu contează cu adevărat dacă faci totul cum trebuie sau nu. Puterea vine din abilitatea de a te ridica după ce ai căzut, de a învăța din această experiență și din puterea de a merge mai departe.

Citește și Consideră-te un GENIU dacă descoperi ce este GREȘIT în aceste poze! Te-ai prins la a 5-a?

Fiecare dintre noi își dorește să fie cât mai deștept și să reușească să își dea seama care sunt rezolvările problemelor cu care se confruntă înaintea celorlalți.

Să recunoaștem, fiecare dintre noi și-a făcut la un moment dat un test de IQ sau și-a verificat abilitățile de a descoperi diferențe în anumite fotografii. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune metode de a-ți verifica tenacitatea și de a reuși să îți păstrezi mintea activă este să analizezi imagini și situații pentru a reuși să îți dai seama dacă există vreun lucru în neregulă cu ele. Studiile au demonstrat că, dacă ansamblul este unul armonios și inteligent gândit, creierul nostru tinde să ignore detaliile care nu se potrivesc sau care nu sunt necesare.

Cel mai bun exemplu în acest sens este faptul că, deși nasul nostru se află constant în raza noastră vizuală, creierul nostru alege să îi ignore prezența. Următoarea colecție de imagini este menită să te facă să îți pui mintea la contribuție și să te stimuleze să găsești detaliile care fie lipsesc, fie sunt în plus.

Tu câte dintre aceste inadvertențe reușești să observi?

1. Bărbat stând la plajă pe șezlong. 

2. Gondolă pe canalele din Veneția. 

3. O bicicletă. 

4. Mai multe variante de foarfece. 

5. Femei făcând sport. 

6. Un băiat cu ghiozdan și cutie de table/șah. 

7. Pantofi de bowling, o popică și o bilă. 

8. Poză de grup a unor prieteni. 

9. Familie mergând prin parc. 

10. Femeie probând pantofi cu toc. 

 

Dacă ești convins să ai reușit să descoperi detaliile ce nu se potrivesc în imaginile de mai sus, iată care sunt răspunsurile:

1. Șezlongul nu are o parte care să sprijine spătarul acestuia.

2. Gondolele nu au pânze.

3. Pedalele bicicletei sunt poziționate incorect, una trebuind să fie poziționată mai sus decât cealaltă.

4. Aruncă o privire asupra foarfecelor aflate în dreapta sus – deși mânerele sunt apropiate, lamele sunt complet depărtate.

5. Niciuna dintre fete nu are buric.

6. Jumătățile cutiei au dimensiuni diferite.

7. Unul dintre pantofi are mai multe găuri pentru șireturi decât celălalt.

8. Este o mână în plus în spatele fetei în albastru.

9.  Umbra tatălui și cea a fiicei sunt inversate.

10. Tocurile pantofilor cu care este încălțată femeia au dimensiuni diferite.

Comentarii