MirunaStie.net

7 IMAGINI care demonstrează că toată viața ta este o MINCIUNĂ. Nu te aștepți la numărul 3

Dacă până acum ai cezut că toate lucrurile sunt exact ce par a fi, aceste imagini îţi vor demonstra că te-ai înşelat amarnic. Uneori, strategiile de marketing şi publicitate ne fac să avem impresia că lucrurile sunt mai fascinante sau mai complicate decât sunt însă adevărul este că, în spatele oricăror lucruri care par puţin cam prea bine făcute, stau adevărate aranjamente tehnice.

1. Sondajele de opinie au arătat că un procentaj de peste 60% dintre oameni consideră că ananasul crește în palmieri, însă acest lucru este total eronat. Ananașii sunt cultivați în câmp deschis și se înmulțesc cu o ușurință fantastică.

 

2. Dacă atunci cand te uiți la rafturile magazinelor te întrebi oare cine a fost dispus să stea să împacheteze și să așeze în ordine atat de multe prosoape și cearceafuri, răspunsul este nimeni. Totul consta într-o aparență, nu e de mirare că, atunci când chiar vrei să cumperi un astfel de obiect, nu ai voie să îl iei de pe raft.

3. Dacă aveai senzația că pozele vedetelor sunt totuși prea bine făcute pentru a fi surprinse pur și simplu în timpul mersului pe covorul rosu, ar trebui să îți spunem că există persoane special angajate pentru a le indica starurilor unde să se opreasca pentru a poza.

 

4. Vremurile în care pavajul era construit din bucăți și muncitorii se chinuiau zile în șir să le asambleze în poziția perfectă au apus de mult. Acum, totul este turnat dintr-o singură bucată, însă modelul pavajului este desenat cu atenție deasupra.

 

5. Gemenii Weasley din franciza Harry Potter sunt gemeni și în realitate și declară că multe dintre lucrurile pe care le făceau în serial, precum terminatul completarea propozițiilor unul celuilalt, făceau oricum parte din viața lor de zi cu zi. Culoarea lor de păr însă este diferită.

 

6. Dacă crocodilii pot părea extrem de amenințători de deasupra și îți dau senzația că plutesc pe suprafața apei, atunci când schimbi unghiul din care privești lucrurile, aceștia pot părea chiar adorabili.

7. Dacă întotdeauna ai fost invidios pe gazonul perfect verde al altora și te-ai întrebat de ce al tău nu arată la fel de proaspăt și de sănătos, ar trebui să iei în considerare faptul că multe persoane îsi vopsesc gazonul pentru a arăta precum cel din reviste.

 

Citește și Consideră-te un GENIU dacă descoperi ce este GREȘIT în aceste poze! Te-ai prins la a 5-a?

Fiecare dintre noi își dorește să fie cât mai deștept și să reușească să își dea seama care sunt rezolvările problemelor cu care se confruntă înaintea celorlalți.

Să recunoaștem, fiecare dintre noi și-a făcut la un moment dat un test de IQ sau și-a verificat abilitățile de a descoperi diferențe în anumite fotografii. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune metode de a-ți verifica tenacitatea și de a reuși să îți păstrezi mintea activă este să analizezi imagini și situații pentru a reuși să îți dai seama dacă există vreun lucru în neregulă cu ele. Studiile au demonstrat că, dacă ansamblul este unul armonios și inteligent gândit, creierul nostru tinde să ignore detaliile care nu se potrivesc sau care nu sunt necesare.

Cel mai bun exemplu în acest sens este faptul că, deși nasul nostru se află constant în raza noastră vizuală, creierul nostru alege să îi ignore prezența. Următoarea colecție de imagini este menită să te facă să îți pui mintea la contribuție și să te stimuleze să găsești detaliile care fie lipsesc, fie sunt în plus.

Tu câte dintre aceste inadvertențe reușești să observi?

1. Bărbat stând la plajă pe șezlong. 

2. Gondolă pe canalele din Veneția. 

3. O bicicletă. 

4. Mai multe variante de foarfece. 

5. Femei făcând sport. 

6. Un băiat cu ghiozdan și cutie de table/șah. 

7. Pantofi de bowling, o popică și o bilă. 

8. Poză de grup a unor prieteni. 

9. Familie mergând prin parc. 

10. Femeie probând pantofi cu toc. 

 

Dacă ești convins să ai reușit să descoperi detaliile ce nu se potrivesc în imaginile de mai sus, iată care sunt răspunsurile:

1. Șezlongul nu are o parte care să sprijine spătarul acestuia.

2. Gondolele nu au pânze.

3. Pedalele bicicletei sunt poziționate incorect, una trebuind să fie poziționată mai sus decât cealaltă.

4. Aruncă o privire asupra foarfecelor aflate în dreapta sus – deși mânerele sunt apropiate, lamele sunt complet depărtate.

5. Niciuna dintre fete nu are buric.

6. Jumătățile cutiei au dimensiuni diferite.

7. Unul dintre pantofi are mai multe găuri pentru șireturi decât celălalt.

8. Este o mână în plus în spatele fetei în albastru.

9.  Umbra tatălui și cea a fiicei sunt inversate.

10. Tocurile pantofilor cu care este încălțată femeia au dimensiuni diferite.

Comentarii