MirunaStie.net

14 LUCRURI care s-au schimbat DRAMATIC pe parcursul TIMPULUI. Habar n-ai cum să faci numărul 3 CORECT!

În fiecare zi facem lucruri fără să ne gândim că ar putea exista și alte variante. De-a lungul timpului, modul în care oamenii au schimbat cursul normal al desfășurării activităților lor s-a schimbat foarte drastic. Astfel, acum învățăm din start modul în care facem lucrurile într-o variantă greșită sau cel puțin alterată. Iată câteva sfaturi grozave de care ar merita să ții seama atunci când faci aceste lucruri:

1. Cum e corect să cobori dintr-o mașină

În majoritatea cazurilor, șoferii uită să verifice oglinda retrovizoare, deschid ușa și lovesc pe cineva. Pentru a evita asemenea accidente, încearcă să te obișnuiești să deschizi ușa cu mâna dreaptă – corpul tău se va apleca spre ușă și te vei uita automat în spate.

2. Cum e corect să bei sucul la cutie

Ai observat vreodată colțurile triunghiulare din părțile laterale ale cutiilor de suc? Ele sunt foarte folositoare atunci când bei. Și copiilor ar trebui să le placă această idee.

3. Cum să aplici un plasture astfel încât să nu cadă

Plasturii alunecă de pe degete după numai câteva momente. De obicei. Pentru a evita asta, taie marginile unui plasture în două și încrucișează-le atunci când le pui pe deget.

4. Cum să gătești cea mai bună turtiță

Pentru a pregăti cea mai bună turtiță din lume, pune ceva în mijlocul ei – un ou, de exemplu. Pune niște carne tocată în formă de gogoașă în tigaie, pune un ou în mijlocul său și prăjește-o pe ambele părți. Carnea va fi numai bună pentru un hamburger.

5. Cum să împarți o pungă de chipsuri fără să folosești o farfurie

De obicei, deschidem pungile de chipsuri de sus, dar asta nu e de prea mare ajutor în cazul petrecerilor. Dacă nu vrei să stai să speli multe vase după aceea, fă o gaură în mijlocul pungii.

6. Cum să ții o sticlă de bere sau de suc corect

Gâtul sticlei există pentru a fi ținut. E mai confortabil, iar băutura ta nu se va încălzi din cauza căldurii mâinii tale. Cum de nu ne-am dat seama de asta?

7. Cum să-ți păstrezi mâinile curate atunci când mănânci chipsuri

Orice tip de chipsuri care au sos pe ele te pot murdări foarte ușor. Pentru a evita asta, folosește niște bețișoare.

8. Cum să mănânci aripioare de pui corect

Pentru a mânca aripioare de pui fără să murdărești totul în jur de grăsime, rupe puțină carne acolo unde se vede osul mic. Răsucește și trage-l afară – va ieși ușor. Răsucește apoi din nou și trage osul mare afară. Asta-i tot! Poftă bună!

9. Cum să iei boabele de pe porumb corect

Taie știuletele de porumb în câteva bucăți, apoi îndepărtează un rând de boabe. Ia știuletele în mâini, pune-ți degetul mare peste următorul rând și apasă. Astfel vei putea să mănânci porumb lăsând știuletele absolut curat.

10. De ce nu ar trebui să speli puiul

Microbii mor la fierbere, dar se răspândesc peste tot dacă speli carnea. Nu o clăti înainte de a o găti. Doar fierbe-o foarte bine și vei fi în siguranță.

Citește și 10 TRUCURI pentru telefoane pe care NU LE ȘTIAI dar vei vrea să le ÎNCERCI

Ne folosim telefoanele mobile în fiecare zi, astfel că am fi tentați să credem că știm toate lucrurile esențiale despre ele. Cu toate acestea, uneori rămânem blocați în rutina utilizării zilnice a acestora și uităm să ne mai concentrăm asupra lucrurilor noi sau a detaliilor interesante. În acest articol urmează să aruncăm o privire asupra câtorva dintre cele mai interesante trucuri și utilizări pentru telefoane mobile. Pentru a testa trucurile populare pentru telefoane îți trebuie doar câteva obiecte obișnuite și puțină dexteritate. Iată câteva exemple:

1. Folosește o baterie în loc de stilou special pentru telefon

Bateria este o alternativă excelentă pentru stilou. Dacă vrei ca trucul să funcționeze, ar trebui să atingi stiloul de partea negativă a bateriei.

2. Confecționează un suport pentru telefon dintr-o agrafă de hârtie

Telefoanele se potrivesc perfect în agrafele de hârtie desfăcute. Acum poți să te uiți la videoclipuri pe telefon fără să îți faci griji că acesta o să cadă.

3. Învelește-ți degetul în folie de aluminiu

Dacă porți mănuși și nu reușești să folosești telefonul cu touchscreen, poți încerca să îți învelești degetul în folie de aluminiu și să încerci din noi.

4. Curăță porturile de praf și murdărie cu ajutorul unei seringi

Acest lucru te ajută într-adevăr să sufli niște aer în port, dar nu va exista o mare diferență între înainte și după. Trucul nu te va ajuta să ai un smartphone mult mai curat.

5. Confecționează-ți o husă pentru telefon dintr-un balon

Prima dată, umflă balonul (dar nu prea mult, doar la jumătate din capacitate), iar apoi așază telefonul în el. Balonul se va potrivi perfect telefonului tău. Dacă nu ai o husă la îndemână și se întâmplă să ai un balon, folosește acest truc.

6. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

Ei bine, acesta este unul dintre trucurile care în realitate nu funcționează. Nu doar că nu te va scăpa de zgârieturi, însă curățarea cu pastă de dinți le va face să fie și mai vizibile.

7. Confecționează-ți un „trepied” din bandă adezivă și elastic de cauciuc

Ia o rolă mare de bandă adezivă, pune-ți telefonul în ea și fixează-l cu elastic de cauciuc. Așază „trepiedul” în locul de unde vrei să faci poza. Trucul chiar funcționează, așa că dacă vrei să faci o poză de grup sau te-ai plictisit de selfie-urile obișnuite, poți să-l încerci.

8. Confecționează-ți o lumină de noapte dintr-o lanternă așezată lângă o sticlă de apăAcest truc chiar funcționează. Nu vei putea să citești pe o astfel de lumină, dar te va ajuta să dormi foarte bine pentru situația în care nu îți place să dormi în întuneric.

9. Fă fotografii subacvatice cu ajutorul unui prezervativ

Ei bine și acest truc este unul inutil. Prezervativul sigur nu va lăsa apa să intre, dar senzorul ecranului nu va mai funcționa. E puțin probabil să reușești să faci vreo fotografie „subacvatică”.

10. Fă fotografii cu ajutorul butonului de la căști

Conectează căștile la telefon, pornește camera și apasă butonul de pe fir. Va funcționa perfect ca un declanșator.

Comentarii