MirunaStie.net

12 transformări ȘOCANTE ale CELEBRITĂȚILOR. Pe unii nici nu îi mai RECUNOȘTI!

Ne-am obișnuit ca celebritățile noastre favorite să arate într-un anumit fel și e greu să ni le imaginăm într-un mod diferit. Totuși, de-a lungul timpului, pe măsură ce cariera lor evoluează, ele se schimbă foarte mult. Iată cum arătau anumite vedete când erau tinere:

1. Chuck Norris

Cel mai probabil cu toții îl știm pe Chuck Norris, carismaticul maestru al artelor marțiale, datorită rolului din Walker, Texas Ranger. Și, bineînțeles, pentru mulțimea de glume făcute pe seama sa.

2. Uma Thurman

Au trecut 23 de ani de la rolul Umei din filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. De atunci ea a jucat în zeci de filme și se pare că și-a dăruit inima complet vechiului său prieten Quentin.

3. Keanu Reeves

Născut în Liban și având rădăcini chineze, actorul american ar fi vrut să se dedice hocheiului dacă nu s-ar fi rănit – dacă dorința i s-ar fi îndeplinit, nu l-am fi putut admira pe micile și marile ecrane.

4. Nicolas Cage

Numele său adevărat de familie e Coppola, dar, pe când era încă un amator, Nicolas și-a luat o poreclă, ca să nu fie asociat cu unchiul său faimos, Francis Ford Coppola.

5. Fergie

Fergie și-a câștigat popularitatea în 2003, când s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas. Ea are și o carieră solo de succes și o linie de parfumuri.

6. Ryan Gosling

Gosling a fost îndrăgit de cei mai mulți dintre noi după rolul din The Notebook. Ryan nu e numai actor – el se ocupă și de muzică.

7. Brooke Shields

Cariera de model a lui Brooke a început în anii 70. În 1980, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. La numai 16 ani ea era cunoscută în întreaga lume.

8. Antonio Banderas

Chipeșul actor spaniol a debutat în 1982 în țara sa și a decis apoi să-și extindă orizonturile mergând la Hollyood, la începutul anilor 90. Trebuie să recunoaștem, alegerea sa a fost una inspirată.

9. Macaulay Culkin

Există oare vreun om care să nu fi văzut Singur Acasă? Cu toții am crezut că Macaulay va avea un viitor grozav în cinematografie, dar nu s-a întâmplat chiar așa. El a dispărut pentru mai mult de două decenii, dar acum pare că s-a întors parțial pe ecrane.

10. Mila Kunis

Actrița s-a născut în Ucraina, într-o familie de evrei. Când fata avea 8 ani, ei s-au mutat în Statele Unite. La început le-a fost destul de greu să se adapteze, dar Mila este acum una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

11. Alec Baldwin

Există o întreagă dinastie de actori Baldwin, toți frații lui Alec fiind implicați în această industrie. Cât despre Alec, cariera sa a început cu un rol într-o telenovelă. Omul a ajuns însă și pe Broadway.

12. Courteney Cox

Pentru mulți dintre noi, Courteney o să fie totdeauna iubita noastră Monica din Friends. Totuși, cariera sa în televiziune a început mult mai devreme – în 1985 juca în reclame, apoi a apărut în Family Ties și mai târziu în filmul Ace Ventura.

Citește și Uite cum arată FRUMUSEȚEA în alte părți ale LUMII

Aşa cum spune un proverb celebru, frumuseţea stă în ochii privitorului. Pe lângă acest lucru care a devenit deja evident, standardele de frumuseţe depind foarte mult de zona geografică în care ne găsim, de obiceiurile lor şi de modul în care trăsăturile persoanelor sunt conturate.

Astfel, o femeie care este văzută ca fiind foarte frumoasă în Asia, ar putea să nu fie privită în acelaşi fel în America de Nord.

Cu toate acestea, femeile sunt cu adevărat frumoase, indiferent de locul din care provin şi de hainele pe care le poartă, aşa că o galerie fotografică care ilustrează diferitele tipologii de femei din întreagă lume, nu poate face decât să ne impresioneze şi să ne facă şi pe noi să vedem persoanele din jur ca fiind mult mai frumoase.

Fotograful român Mihaela Noroc a decis să îşi părăsească slujba şi să înceapă să călătorească prin lume, făcându-le fotografii femeilor pe care le întâlneşte, în mediul în care acestea trăiesc. După ce a strâns o colecţie impresionantă de astfel de imagini, a început proiectul Atlasul Frumuseţii, care prezintă 37 de poaze ale femeilor de pe glob.

Shiraz, Iran

Maramureș, Romania

Yangon, Myanmar

Jakarta, Indonesia

Moscova, Rusia

Platoul Tibetan, China

Rio de Janeiro, Brazilia

Marea Baltic, Finland

Valea Omo, Etiopia

Jungla Amazoniana

Moscheea Molk, Iran

Riga, Letonia

Beijing, China

Mexico City, Mexic

Cali, Colombia

San Francisco, USA

Vilnius, Lituania

Havana, Cuba

Singapore

Sydney, Australia

Tbilisi, Georgia

Khanom, Thailand

El Paico, Chile

Otavalo, Ecuador

Medellín, Columbia

San Pedro, Chile

Moldova

Bishkek, Kyrgyzstan

Comentarii