MirunaStie.net

12 fotografii cu vedete EDITATE atât de PROST încât îți va părea bine că nu ești tu ÎN LOCUL LOR

Din când în când, fotografiile sunt editate pentru a arăta mai bine și pentru a avea o calitate mai bună. Alteori celebritățile ar putea să opteze pentru a le face niște modificări care li se par subtile, dar sunt descoperite imediat de către oameni. Fie că e vorba de schimbarea podelelor sau a fundalului, există multe lucruri care pot afecta și corpul modelului, ca să nu mai vorbim de filtrele aplicate în zona feței, încât vedetele nici măcar nu mai arată ca niște oameni adevărați.

Deoarece e stânjenitor să fii prins cu o fotografie modificată, e surprinzător că oamenii încă se mai deranjează să facă asta.
Iată câteva dintre cele mai amuzante imagini cu greșeli făcute în cadrul procesului de editare foto:

1. Victoria Beckham: Ce s-a întâmplat aici?

Pare că fața sa a fost destul de afectată – nu suntem siguri care este scopul exact al acestor modificări.

2. Piciorul lipsă

Ei bine, ceva nu se potrivește. Fotografiile pe pagini duble pot fi puțin înșelătoare, dar să fim serioși – oamenii care s-au ocupat de asta aveau o singură treabă de făcut și au reușit să o greșească.

3. Gemenii

Oh, Doamne, cine e acela? Îl vezi? Această revistă sigur nu a observat. Persoana responsabilă de această imagine nu pare prea inteligentă.

4. Mariah Carey

Ceva clar nu e în ordine în această imagine. Uite cât de clar și detaliat e totul, în comparație cu chipul artistei. Ce i s-a întâmplat aici?

5. Buric?

La ce să-i trebuiască fetei unul? Aceasta este o altă greșeală din categoria fotografiilor pe pagini duble. Editorii și corectorii au și ei însă rolul lor…

6. Oprah

Se pare că cineva a decis că lui Oprah i-ar mai prinde bine o mână, dar serios, cum să nu observi că o mână îi iese prin piept?

7. Oglindă oglinjoară

Această fotografie probabil că pare normală la prima vedere, însă la o analiză mai atentă vei observa că ceva nu e în regulă. Poți să îți dai seama despre ce e vorba?

8. Lindsay Lohan

Sunt multe lucruri stranii în această poză cu Lindsay. Nu suntem siguri nici ce poziție e asta, dar, după cum se poate vedea, se întâmplă ceva ciudat cu ușa din spatele ei.

9. Madonna

Cine are ochi atât de mari, dacă nu este un personaj de desene animate? Mai ales în comparație cu restul trăsăturilor sale.

10. Aspectul feței

Un alt caz al chipului fin. Trebuie să existe vreun soi de aplicație care le face pe aceste celebrități să-și retușeze trăsăturile feței, deoarece nu se poate să arate așa în mod natural.

11. Brațul rupt

Ceva nu e deloc în regulă aici. Aceasta ar putea să treacă drept o poză simplă, dacă nu te uiți la brațul drept al lui Avril.

12. Beyonce

 

Chiar și Beyonce poate să rateze câteva trepte. E ceva dubios cu scările acestea, cu siguranță.

Citește și 13 CELEBRITĂȚI care arată ca la 20 de ani, deși au peste 40! Uite cum poți ÎMBĂTRÂNI frumos!

Stelele de la Hollywood sunt întotdeauna în ochii publicului. Acestea trebuie să facă față unei presiuni constante și să încerce să arate cât mai bine. Deși este nevoie de multă muncă și dăruire pentru a părea mereu scoasă din cutie, există vedete care reușesc să treacă testul timpului într-un mod absolut superb. Unele dintre acestea, cu cât sunt mai în vârstă, cu atât arată mai bine. Iată care sunt vedetele care arată în continuare ca la 20 de ani, deși au depășit acest prag de vârstă de mult timp.

Liv Tyler

Deși pare că acest lucru s-a întâmplat acum puțin timp, au trecut 23 de ani de când fiica lui Steven Tyler a jucat în videoclipul Crazy al formației lui Aerosmith. Liv are deja 3 copii, iar în acest an împlinește 40 de ani. Dar nu arată grozav?

Kate Beckinsale

Credeți sau nu, dar personajul principal al seriei de filme Underworld împlinește 44 de ani.

Natalie Portman

Natalie Portman avea doar 13 ani când a devenit celebră, interpretând-o pe minunata Matilda – fetița adorabilă din filmul Léon. Astăzi Natalie are 35 de ani, are un fiu, iar în prezent așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil.

Charlize Theron

Una dintre cele mai frumoase femei din Hollywood împlinește anul acesta 41 de ani! Apropo, știați că actrița s-a născut în Africa de Sud?

Eminem

Cineva trebuie să fure poțiunea împotriva îmbătrânirii de la tipul ăsta! Rapperul de 44 de ani arată exact la fel cum arăta la vârsta majoratului!

Gwen Stefani

Chiar dacă foarte puține persoane își dau seama de acest lucru, fosta solistă a trupei No Doubt are 47 de ani! Arată ca la 27, nu-i așa?

Keanu Reeves

Keanu Reeves, celebrul actor american-canadian, s-a născut în Liban acum 52 de ani. Puteți crede că au trecut aproape două decenii de când a jucat rolul lui Neo în Matrix? Ei bine, pentru noi, el arată la fel de bine ca atunci.

Kate Hudson

Vedeta din celebrul film Cum să scapi de un bărbat în 10 zile va împlini în curând 38 de ani, și este o mamă singură a doi baieți.

Jason Earles

Dacă te întrebi de cine îți aduce aminte Jason, răspunsul este serialul de la Disney Channel, Hannah Montana. Acesta avea aproape 30 de ani pe când întruchipa rolul unui adolescent, iar anul acesta va împlini rotunda vârstă de 40 de ani.

Eva Longoria

Eva nu este doar o actriță talentată, ci și o femeie puternică, care și-a sprijinit familia încă din liceu. Deși poate fi greu de crezut, această femeie incredibil de frumoasă are 41 de ani.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a jucat în Blonda de la drept la vârsta de 25 de ani. Astăzi are 41 de ani, dar nu-i așa că arată mai bine ca niciodată?

Will Smith

Chiar și astăzi, Will Smith ar putea să treacă ușor drept bărbatul atrăgător, tânăr și cuceritor care a jucat în seria populară de filme „The Fresh Prince of Bel-Air”. Au trecut 27 de ani de atunci, dar acesta încă arată uimitor, deși are 48 de ani.

Jennifer Lopez

Probabil una dintre femeile care reușește să treacă testul timpului cel mai bine este Jennifer Lopez! Aceasta este mămică de gemeni și are 47 de ani!

Comentarii