MirunaStie.net

10 GREȘELI care ne fac să arătăm GROAZNIC în fotografiile de VACANȚĂ! Nu o mai face pe a 3-a!

Toate vrem să avem poze grozave din vacanță, suficient de bune încât să le arătăm prietenilor sau să le postăm pe rețelele de socializare. Totuși, de obicei, pozițiile ridicole sau unghiurile greșite ne fac să ne ascundem cele mai multe poze în adâncurile memoriei telefoanelor mobile. Iată câteva dintre cele mai obișnuite greșeli ale fotografiilor de vară – evită-le și vei putea avea unele demne de coperta unei reviste:

1. Piciorul dublu

E greșit atunci când picioarele sunt pe aceeași linie – va părea că ai un singur picior, foarte mare, iar asta va strica farmecul fotografiei. E necesar ca un picior să fie ceva mai ridicat decât celălalt. Astfel, amândouă se vor vedea bine, nu se vor combina și vei părea grațioasă.

2. Genunchii îndreptați spre aparatul de fotografiat

Dacă stai cu genunchii îndreptați direct spre aparatul de fotografiat, corpul și membrele tale vor părea mai scurte. Dacă stai pe jumătate întoarsă îți vei evidenția formele, iar picioarele se vor vedea clar și vor părea mai lungi.

3. Fotografii de sus

Fotografiile de sus sunt greșite deoarece nu mai păstrează proporțiile feței, iar gâtul dispare. Cere mereu să ți se facă poză de la nivelul ochilor. Proporțiile se vor păstra, iar gâtul va fi vizibil.

4. Fața nu este pusă în evidență

Din cauza unghiului greșit, gâtul s-ar putea să nu pară natural, iar corpul nu va avea nicio formă. Menține poziția, dar ai grijă ca poza să fie făcută dintr-un alt unghi, astfel încât să-ți fie evidențiată fața. Vei arăta mult mai bine și mai natural.

5. Ești prea aproape de apă

Dacă bărbia ta e prea aproape de apă, gâtul tău va dispărea, iar proporțiile feței vor fi greșite și distorsionate. Ar trebui să fie minim 10-15 cm între bărbie și apă. Gâtul ar trebui să se vadă clar, iar atenția ar trebui să fie atrasă de fața ta.

6. Poziția soldatului

Această poziție îți lipsește corpul de forme, trupul tău pare dreptunghiular, iar genunchii dispar complet. Dacă stai numai puțin întoarsă, formele îți vor fi evidențiate, iar postura corectă a picioarelor le face să pară mai lungi și mai subțiri.

7. Te uiți direct spre aparatul de fotografiat

Cu cât sunt picioarele mai îndreptate direct spre cameră, cu atât vor părea mai scurte. E mai bine să te întorci puțin câte puțin. Astfel, picioarele tale vor fi frumoase, iar formele îți vor fi puse în evidență.

8. Fotografii repetate

Fie că îți place sau nu, a sta așezată nu e poziția cea mai bună. Dacă ții neapărat să pozezi așa, stai ușor înclinată, cu picioarele încrucișate în zona gleznei, dacă vrei ceva mai elegant.

9. Genunchii aproape de piept

Cu cât sunt genunchii mai aproape de piept, cu atât sunt mai încălcate proporțiile corpului uman. Evidențiază-ți linia elegantă a corpului stând întinsă, cu un picior în fața celuilalt.

10. Ai grijă să nu stai aplecată

Postura nepotrivită o să facă să pară că ai burtă și că nu ai gât. Nu sta aplecată. Ca să pari mai elegantă, trebuie doar să-ți îndrepți spatele. Asta e valabil tot timpul, nu numai în cazul ședințelor foto.

Citește și 6 lucruri GREȘITE despre care FEMEILE cred că le plac BĂRBAȚILOR, însă aceștia le URĂSC

Aşa cum există numeroase preconcepţii legate de bărbaţi cum că aceştia sunt pasionaţi exclusiv de sport şi de mâncare, la fel există şi stereotipuri pe care bărbaţii le au în ceea ce priveşte femeile. Astfel, poate fi destul de greu pentru o femeie să devină o parteneră potrivită şi să poată construi o relaţie solidă şi de lungă durată alături de un bărbat, fără a reuşi să treacă peste toate aceste lucruri.

Iată care sunt principalele lucruri care sunt interpetate greşit atunci când vine vorba despre lucrurile pe care bărbaţii le apreciază şi pe care vor să le vadă la femei.

Hainele indecente

Atunci când încearcă să atragă atenţia unui bărbat, femeile ar putea să se îmbrace extrem de sexy pentru a-şi pune mai bine în valoare punctele forte, optând pentru bluze decoltate, rochii sau fuste extrem de scurte sau tocuri extrem de înalte.

În realitate însă, dacă vrei ca bărbaţii să te găsească atrăgătoare și să te privească ca pe o femeie serioasă care merită să primească atenţie şi respect, ar trebui să reduci nivelul sexualităţii din ţinutele tale şi să optezi pentru piese elegante şi decente, care să te pună în continuare în valoare. Alege croieli care să îţi pună silueta în valoare.

Silueta de model

Acest mit a facut milioane de fete din întreaga lume să se supună la chinuri enorme şi să încerce să ţină diete groaznice pentru a pierde extrem de mult în greutate şi a se apropia de greutatea modelelor.

Adevărul este că, deşi aspectul fizic este extrem de important şi bărbaţii observă modul în care arăţi încă de la început, este mult mai important să încerci să dai dovadă de eleganță și feminitate, să arăţi că ştii cum să te îmbraci frumos şi să ai un look total armonios. Adu-ţi aminte că fiecare femeie este unică în felul ei şi că nu trebuie să arăţi la fel ca altcineva pentru a fi plăcută de cei din jur.

Dependența totală sau independenţa excesivă

De multe ori, femeile cred că atunci când încep o relaţie cu un bărbat acesta trebuie să preia controlul asupra majorităţii aspectelor vieţii ei precum gestionarea finanţelor şi luare deciziilor importante sau, dimpotrivă, încearcă să rupă aceste aspecte de el cât mai mult posibil.

În fapt, într-o relaţie serioasă şi solidă în care partenerii au încredere deplină unul în celălalt, ei nu se tem să primească ajutor sau să îşi discute problemele cu cealaltă persoană. Astfel, majoritatea deciziilor trebuie să fie luate împreună, ţinându-se cont de dorinţele fiecăruia dintre parteneri

Dedicarea

Unele femei îşi plasează viaţa lor într-un plan secund şi se dedică total vieţii de cuplu crezând că acest tip de dedicare este cel care le va câştiga iubirea şi respectul partenerului lor, însă adevărul este că acest lucru se aplică mai rar decât am fi crezut. Orice bărbat îşi doreşte să aibă lângă el o femeie cu propriile sale pasiuni şi plăceri, care să nu renunţe întotdeauna la opiniile ei în favoarea opiniilor lui şi care să îşi poată susţine cu vehemenţă un punct de vedere.

Comportamentul prostesc

Unele femei cred că bărbaţii sunt mai atraşi de fetele prostuţe şi naive, care se comportă complet lipsit de tact şi de discreţie. Studiile au arătat însă că bărbaţii preferă acest gen de femei frivole doar datorită faptului că acestea par a fi uşor disponibile din punct de vedere sexual, însă nu şi-ar dori să aibă o relaţie serioasă cu o astfel de fată întrucât nu şi-o pot imagina având propriile responsabilităţi şi reuşind să reprezinte o parteneră de viaţă serioasă.

Machiajul extrem de aprins

Multe femei consideră că, cu cât sunt machiate mai aprins şi mai strident, cu atât vor atrage mai mult atenţia şi vor face o impresie mai bună, însă acest lucru nu este adevărat.

Bărbaţilor le plac femeilor care îşi acceptă naturaleţea şi îşi vor dori ca tu să fii la fel de frumoasă și a doua zi de dimineaţă, după ce te-ai spălat pe faţă, aşa că vor aprecia să vadă că nu simţi nevoia să îţi acoperi trăsăturile reale cu straturi întregi de machiaj.

Comentarii