MirunaStie.net

8 SEMNE clare că BĂRBATUL pe care îl placi este ÎNDRĂGOSTIT de altcineva

Din când în când, iubitul tău s-ar putea să se comporte diferit, dintr-o mulțime de motive. O explicație ar putea fi faptul că are o pasiune pentru altcineva.
Dacă persoana respectivă ar putea să simtă la fel pentru el și nu e vorba de vreo vedetă la care nu poate ajunge, s-ar putea să aveți probleme.
Ca să nu fii luată pe nepregătite, iată câteva semne care ar putea sugera că partenerul se gândește să te înșele sau că îi place de altcineva:

1. Îi acordă unei alte femei foarte multă atenție

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne – asta dacă nu există vreun alt motiv pentru care iubitul tău să vorbească mereu cu o altă femeie superbă. Poate că încearcă intenționat să discute cât mai des cu ea.

2. Nu vrea să îi vezi telefonul

Dacă se ferește de tine și nu vrea să îi vezi telefonul, înseamnă că are acolo ceva ce nu ar vrea ca tu să știi. A vorbit cu vreo fată atrăgătoare pe care a întâlnit-o la sală? A vorbit cu vreo fostă iubită? Cine știe? Tu sigur nu, pentru că nu te lasă să te apropii de telefon.

3. E mult prea agitat

Poate că are o pasiune pentru altcineva și se teme că vei descoperi asta. Dacă sare în sus de fiecare dată când menționezi ceva legat de o anumită persoană, s-ar putea să ascundă niște emoții care ție nu-ți vor face prea mare plăcere.

4. Face mai puțin contact vizual cu tine

Dacă are sentimente pentru altcineva, s-ar putea să se simtă vinovat, iar vina aceasta să-l împiedice să se uite în ochii tăi. Poate că nu vrea să îl privești în ochi ca să nu îți dai seama de adevăr. O modalitate (prostească) de a evita asta ar fi purtarea ochelarilor de soare.

5. Îl prinzi privind mereu aceeași fată

Poate că e o prietenă comună de-a voastră, o chelneriță frumoasă sau antrenoarea de fitness – oricare ar fi cazul, dacă se uită foarte des la ea în persoană sau dacă îi urmărește profilurile de pe rețelele de socializare, privirea s-ar putea să nu fie una tare inocentă.

6. Nu mai pare așa îndrăgostit de tine

Dacă simți că nu mai primești la fel de multă afecțiune ca înainte, s-ar putea ca aceasta să fie îndreptată spre altcineva. Poate că ar trebui să te îmbraci mai atrăgător sau să încerci să reaprinzi pasiunea dintre voi doi.

7. E foarte defensiv

Dacă iubitul tău are schimbări de dispoziție de parcă ar fi la ciclu, poate că e frustrat din punct de vedere emoțional pentru că îi place de altcineva. Dacă e așa, nu numai că trebuie să-și reprime dorința, ci și să o ascundă de tine. Toate aceste probleme emoționale au prețul lor. Combină frustrarea, vina și tensiunea și vei obține un bărbat gata să explodeze din cauza celor mai mărunte lucruri.

8. Tinde să acorde constant atenție altor persoane

Dacă iubitul tău nu mai este complet fidel relației voastre și tinde să acorde cu ușurință atenție oricăror altor fete care îi ies în față, înseamnă că nu mai vede relația dintre voi cu aceeași importanță, așa că ar trebui să fii mai atentă la modul în care el reacționează.

Citește și 6 MITURI despre BĂRBAȚI pe care toate femeile le cred ADEVĂRATE! Numărul 5 este cel mai POPULAR!

De multe ori femeile primesc sfaturi eronate în legătură cu bărbații, fie că aceștia sunt singuri, implicați în relații pe termen lung sau căsătoriți. Dacă bărbații știu destul de puține lucruri despre femei și există numeroase cărți și articole care susțin că reușesc să explice modul în care femeile gândesc și reacționează, ei bine, nici acestea nu îi înțeleg prea bine pe bărbați.

Iată câteva mituri despre bărbați pe care femeile încă le cred ca fiind adevărate:

1. Bărbații nu respectă o femeie care se dăruiește fizic de la prima întâlnire

În realitate, nu contează dacă ai făcut amor la prima întâlnire, sau la a zecea. Actul intim nu are nimic de-a face cu respectul. Fiecare persoană și fiecare situație este diferită, așa că nu lua decizii gândindu-te la ce vor crede ceilalți despre tine, dacă nu vrei să ai parte numai de dezamăgiri.

2. Bărbații preferă să fie vânători

Adevărul e că și bărbaților le plac femeile curajoase, care abordează necunoscuți riscând să fie umilite sau respinse. Cele care iubesc vânătoarea, la urma urmei, sunt femeile – ce să nu-ți placă la a-ți alege partenerul dorit dintr-o mulțime de pretendenți. Bărbații, de cele mai multe ori, sunt nevoiți să fie vânătorii.

3. Prietenia dintre un bărbat și o femei nu există, pentru că el va dori să aibă relații intime cu ea

Bărbații și femeile pot avea relații de prietenie – care să nu implice contact intim. Ei pot să creadă unul despre celălalt că sunt atrăgători, dar nu e neapărată nevoie să ajungă în pat.

4. Bărbații ar vrea ca partenerele să lase loc și pentru imaginație

Bărbaților le plac femeile care poartă o bluză și niște blugi mulați, dar și atunci când partenerele ies de la duș acoperite doar de un prosop. Cel mai mult însă, evident, le place atunci când partenerele lor sunt în costumul Evei.

5. Femeile independente îi intimidează pe bărbați

Unii bărbați sunt intimidați de femeile independente, iar alții nu. Celor mai mulți le place să întâlnească, să vorbească și să aibă relații cu femei independente, deoarece acestea le dau și mai multă putere și încredere în forțele lor.

6. Bărbații nu au un ceas biologic

Ambele sexe formează legături, ambele se îndrăgostesc, ambele vor să aibă copii – mai ales sub vârsta de 40 de ani – și ambele vor să îi crească. Bărbații își doresc aceste lucruri la fel de
mult ca și femeile.

Comentarii