MirunaStie.net

8 SEMNE ciudate dar REALE care îți arată că PARTENERUL tău este BUN la PAT

Pe lângă faptul că fiecare dintre noi își dorește să știe că este bun la pat, de asemenea, fiecare om își dorește ca persoana cu care alege să își petreacă timpul să fie înzestrat cu toate calitățile necesare unui iubit bun. O persoană care să știe cum să îți acorde atenția și afecțiunea necesară te va putea face ca, cel puțin pentru câteva ore, să uiți de toate grijile și problemele pe care le ai pe cap.

Deși există numeroase zvonuri în legătură cu lucrurile care pot determina priceperea unei anumite persoane în această direcție, există câțiva indicatori neobișnuiți care îți pot arăta dacă persoana de lângă tine este talentată în pat sau nu.

# 1 Bea mult vin

Un studiu din anul 2009 efectuat la Universitatea din Florența a constatat că femeile care beau două pahare de vin pe zi sunt mai bune la pat și mai ușor de satisfăcut decât cele care nu consumă vin deloc. Potrivit realizatorilor studiului, consumul de vin este strâns legat de sexualitate, această legătură datând încă din Grecia antică.

# 2 Este amuzant

Indiferent că cel de lângă tine are un simț al umorului fantastic sau poate cu ușurință să râdă de anumite lucruri, studiile au arătat că oamenii care râd mai mut sunt mai buni în pat decât cei care preferă să fie mere serioși. Astfel, aceștia știu cum să se bucure de fiecare moment în parte sau să nu acorde prea multă importanţă greșelilor sau detaliilor minore neplăcute.

# 3 Aroma sa preferată de înghețată este cafeaua

Deși ar putea părea că aroma ta preferata de înghețată nu ar avea nicio legătură cu talentele tale de a-ți face partenerul să se simtă bine, un studiu al Institutului din Chicago din anul 2013 a constatat că persoanele a căror aromă preferată de înghețată este cafeaaua țin să fie mai deschise și mai aventuroase în momentele intime.

# 4 Este inteligent

Potrivit unui studiu din 2009 realizat de unul dintre profesorii de la Kings College din Londra, cu cât o persoană este mai inteligentă, cu atât aceasta va fi mai bună la pat. Acest studiu a fost efectuat pe un eșantion de 2.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și a consatat că femeile mai inteligente ajung de două ori mai rapid la orgasm decât cele al căror IQ este mai scăzut.

# 5 Mănâncă încet

Persoanele care mănâncă încet sunt cele care preferă să se bucure de fiecare înghițitură și să acorde atenție tuturor gusturilor și texturilor pe care le simte. În general, acest comportament se va regăsi și în dormitor, astfel că o persoană care acordă o atât de mare atenție mâncatului, nu se va grăbi în momentele sale intime.

# 6 Știe întotdeauna ce vrea să mănânce

Pe lângă faptul că mâncarea se poate afla într-o conexiune directă cu activitatea sexuală, o persoană care știe întotdeauna ce își dorește să mănânce, când și în ce ordine, va reuși întotdeauna să își organizeze cu succes prioritățile în momentele de intimitate. Astfel, un astfel de om va ști întotdeauna ce își dorește și cum să obțină, astfel că nu te vei simți lăsată în aer lângă el.

# 7 Dansează foarte bine

Pe lângă aspectul simplu al unor mișcări armonioase sau al unui simț ritmic bine dezvoltat, un dansator bun este omul care știe să te facă să ai încredere în el. Astfel, această abilitate a sa va fi foarte valoroasă în momentul în care veți ajunge să interacționați fizic.

# 8 Se simte confortabil cu corpul său

Indiferent că vorbim despre modul în care partenerul tău se poate plimba dezbrăcat prin jurul camerei sau faptul că își poartă corpul într-un mod în care pare sigur pe el și încrezător atunci când este în preajma celorlalți, un om care se simte confortabil și are încredere în corpul său nu va fi timid sau introvertit atunci când vine vorba de relații intime. Cu atât mai mult, o astfel de persoană nu își va pierde timpul judecându-te pe tine și te va face să te simți bine cu tine însuți.

Citește și 10 SEMNE că iubitul tău este un BĂRBAT ADEVĂRAT și nu un copil cu care îți PIERZI timpul!

Așa cum se spune în popor, bărbații se maturizează mai greu. Astfel, multe femei ajuns să se implice accidental în relații cu bărbați care nu știu să le aprecieze și să le trateze așa cum merită. Din acest motiv este foarte important să reușești să faci diferența dintre un bărbat adevărat și un băiat, un copil. Iată care sunt principalele caracteristici ale bărbaților adevărați. Verifică dacă cel cu care tu te întâlnești este cu adevărat ceea ce meriți.

1. Te protejează

Este important ca bărbatul cu care ești într-o relaţie să te protejează şi să te facă să te simţi în siguranţă tot timpul. Pentru orice femeie e important să aibă alături un partener pe care se poate baza, aşa că, dacă nu simţi că iubitul tău e ca un adevărat „cavaler în armură strălucitoare”, înseamnă că lipseşte ceva din relaţia voastră.

2. Este puternic fizic, dar şi emoţional

Este normal să îţi doreşti un bărbat care arată bine dar în acelaşi timp, iubitul trebuie să ştie că la fel de importantă ca puterea fizică este și cea emoţională. Trebuie să te impresioneze că are un stil de viaţă sănătos, dar totodată şi că citeşte, urmăreşte documentare şi călătoreşte – aceasta este combinaţia perfectă.

3. Nu se laudă cu numărul de partenere pe care le-a avut înainte de tine

Nu mai sunteţi la liceu, iar un bărbat care se laudă cu numărul femeilor care au trecut prin patul lui nu este absolut deloc atrăgător. Dacă iubitul tău face aşa, poate că ar fi mai bine să te îndepărtezi de el – doar nu vrei să fii încă una aruncată la întâmplare pe lista lui.

4. Este sensibil

„Fii bărbat!” este o încurajare pe care mulţi băieţi o aud încă de mici. Dacă vrei să ai un bărbat adevărat lângă tine însă, aminteşte-ţi că oricine dă dovadă de mai multă putere când îşi arată adevăratele emoţii, nu când şi le ascunde!

5. Are convingeri în care crede cu tărie

Nimic nu e mai sexy decât un bărbat puternic, care are un set de principii morale pe care le urmează cu sfinţenie. Prin acest lucru, el dă dovadă de maturitate şi seriozitate, calităţi esenţiale pentru o relaţie stabilă şi de lungă durată, nu minte, nu face promisiuni pe care ştie că nu le poate respecta, atunci este ideal.

6. Este de încredere

Ce fel de prieten, iubit sau soţ poate să fie dacă nimeni nu se poate baza pe el? Alege-ţi un bărbat demn de încredere, care îşi respectă promisiunile şi este gata întotdeauna să sară în ajutorul celor care au nevoie de el.

7. Este compătimitor

Un bărbat adevărat nu este insensibil în faţa necazurilor altora. Din contra, este mişcat de lucrurile prin care trec ceilalți şi îşi oferă ajutorul.

8. Ştie să îşi aleagă hainele potrivite

Moda pare mai mult o pasiune specială a femeilor decât a bărbaţilor, dar un bărbat adevărat îşi doreşte să se îmbrace bine şi îi pasă de modul în care se prezintă în societate.

9. Este conştient de importanța educaţiei

Subiectele precum arta, literatura, filmul şi istoria aduc un plus oricărui bărbat. Este bine ca iubitul tău să ştie cât de important este să aibă cunoştinţe despre aceste domenii deoarece va fi apreciat şi admirat de mai multe categorii de oameni şi va putea să vorbească dezinvolt despre orice, cu oricine.

10.Îşi doreşte să fie un soţ şi un tată bun

Nu toată lumea vrea să se căsătoarească sau să aibă copii. Dar dacă partenerul tău de viaţă îşi doreşte aceste două lucruri, e de păstrat. El trebuie să fie conştient că îţi va face o promisiune pe care trebuie să o respecte pentru tot restul vieţii: că va fi alături de tine la bine şi la greu, și va fi un soţ şi un tată bun.

Comentarii