MirunaStie.net

8 secrete pentru a atinge placerea în dormitor alături de partenerul tău

În dormitor, femeile se străduiesc adesea să ajungă la orgasm. Dacă vrei să știi cum să ai un orgasm de necontrolat, trebuie să știi mai întâi care este lucrul ce te oprește. Pentru asta, e nevoie să fii mai atentă la viața ta intimă – poate că în momentele fierbinți nu ai încredere în partener sau te gândești prea mult la problemele de zi cu zi.

Un mod de a-ți crește șansele să ajungi la orgasm e apropierea mai mare de partener. Trebuie să fiți legați la un nivel intim și să creșteți împreună, ca un cuplu, și să vă simțiți 100% confortabil împreună. Iată câteva trucuri care te vor ajuta:

1. Preludiul poate dura toată ziua

Da, chiar toată ziua. Dacă vrei să ai un orgasm incontrolabil, atunci preludiul trebuie să dureze întreaga zi. Poți face asta asigurându-te că păstrezi o tensiune între tine și partenerul tău, astfel încât pasiunea dintre voi să fie la un nivel înalt atunci când vă întâlniți.

2. Fii egoistă în pat

E în regulă să fii egoistă în pat – în plus, partenerul nu se va supăra dacă te urci pe el și te concentrezi puțin pe tine. S-ar putea chiar să i se pară ceva foarte sexy. Fă tot ce e nevoie.

3. Nu te feri de lucruri noi

Experiențele noi și lucrurile pe care nu le-ai mai folosit până acum pot adăuga un plus de stimulare și te vor ajuta să îți depășești barierele. Cu toate acestea, faptul că te arunci cu partenerul tău într-o experiență nouă, este posibil să te ducă pe culmile plăcerii.

4. Închide ochii și concentrează-te pe acumulare

Cui îi pasă de sfaturile de a-l privi pe partener în ochi? Uneori e nevoie de concentrare pentru a ajunge la orgasm, iar asta nu se va întâmpla dacă te uiți la el. Închide ochii și concentrează-te la senzațiile pe care le trăiești – mișcările din interiorul tău, mângâierile partenerului.

5. Învață-l pe partener ce să facă

Partenerul tău își dorește să ai un orgasm uimitor la fel de mult ca tine, așa că spune-i ce să facă. Te va asculta cu atenție și poate fi chiar sexy să faci pe șefa cu el și să te asiguri că acesta va face exact ceea ce tu ai nevoie să facă.

6. Exersați des

Nimeni nu s-a născut învățat iar experiența te poate ajuta să înveți pe propria-ți piele ce este nevoie să faci pentru a reuși să ajungi la plăcere.

7. Nu te grăbi

Acumularea plăcerii este cea mai importantă, așa că este important să nu vă grăbiți. Luați-o mai încet și bucurați-vă de fiecare senzație. Nu încerca să îți controlezi corpul, ci lasă-l să răspundă natural și instinctiv.

8. Comunicați după aceea, pentru ca data viitoare să fie mai bine

Nu ar trebui să vorbești chiar imediat cu partenerul, dar ai grijă să nu uiți să-i spui ce ți-a plăcut și ce poate fi făcut diferit data viitoare. Ca să mai ai alte orgasme uimitoare, partenerul trebuie să știe cum te poate ajuta să ajungi acolo.

Citește și 8 SEMNE ciudate dar REALE care îți arată că PARTENERUL tău este BUN la PAT

Pe lângă faptul că fiecare dintre noi își dorește să știe că este bun la pat, de asemenea, fiecare om își dorește ca persoana cu care alege să își petreacă timpul să fie înzestrat cu toate calitățile necesare unui iubit bun. O persoană care să știe cum să îți acorde atenția și afecțiunea necesară te va putea face ca, cel puțin pentru câteva ore, să uiți de toate grijile și problemele pe care le ai pe cap.

Deși există numeroase zvonuri în legătură cu lucrurile care pot determina priceperea unei anumite persoane în această direcție, există câțiva indicatori neobișnuiți care îți pot arăta dacă persoana de lângă tine este talentată în pat sau nu.

# 1 Bea mult vin

Un studiu din anul 2009 efectuat la Universitatea din Florența a constatat că femeile care beau două pahare de vin pe zi sunt mai bune la pat și mai ușor de satisfăcut decât cele care nu consumă vin deloc. Potrivit realizatorilor studiului, consumul de vin este strâns legat de sexualitate, această legătură datând încă din Grecia antică.

# 2 Este amuzant

Indiferent că cel de lângă tine are un simț al umorului fantastic sau poate cu ușurință să râdă de anumite lucruri, studiile au arătat că oamenii care râd mai mut sunt mai buni în pat decât cei care preferă să fie mere serioși. Astfel, aceștia știu cum să se bucure de fiecare moment în parte sau să nu acorde prea multă importanţă greșelilor sau detaliilor minore neplăcute.

# 3 Aroma sa preferată de înghețată este cafeaua

Deși ar putea părea că aroma ta preferata de înghețată nu ar avea nicio legătură cu talentele tale de a-ți face partenerul să se simtă bine, un studiu al Institutului din Chicago din anul 2013 a constatat că persoanele a căror aromă preferată de înghețată este cafeaaua țin să fie mai deschise și mai aventuroase în momentele intime.

# 4 Este inteligent

Potrivit unui studiu din 2009 realizat de unul dintre profesorii de la Kings College din Londra, cu cât o persoană este mai inteligentă, cu atât aceasta va fi mai bună la pat. Acest studiu a fost efectuat pe un eșantion de 2.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și a consatat că femeile mai inteligente ajung de două ori mai rapid la orgasm decât cele al căror IQ este mai scăzut.

# 5 Mănâncă încet

Persoanele care mănâncă încet sunt cele care preferă să se bucure de fiecare înghițitură și să acorde atenție tuturor gusturilor și texturilor pe care le simte. În general, acest comportament se va regăsi și în dormitor, astfel că o persoană care acordă o atât de mare atenție mâncatului, nu se va grăbi în momentele sale intime.

# 6 Știe întotdeauna ce vrea să mănânce

Pe lângă faptul că mâncarea se poate afla într-o conexiune directă cu activitatea sexuală, o persoană care știe întotdeauna ce își dorește să mănânce, când și în ce ordine, va reuși întotdeauna să își organizeze cu succes prioritățile în momentele de intimitate. Astfel, un astfel de om va ști întotdeauna ce își dorește și cum să obțină, astfel că nu te vei simți lăsată în aer lângă el.

# 7 Dansează foarte bine

Pe lângă aspectul simplu al unor mișcări armonioase sau al unui simț ritmic bine dezvoltat, un dansator bun este omul care știe să te facă să ai încredere în el. Astfel, această abilitate a sa va fi foarte valoroasă în momentul în care veți ajunge să interacționați fizic.

# 8 Se simte confortabil cu corpul său

Indiferent că vorbim despre modul în care partenerul tău se poate plimba dezbrăcat prin jurul camerei sau faptul că își poartă corpul într-un mod în care pare sigur pe el și încrezător atunci când este în preajma celorlalți, un om care se simte confortabil și are încredere în corpul său nu va fi timid sau introvertit atunci când vine vorba de relații intime. Cu atât mai mult, o astfel de persoană nu își va pierde timpul judecându-te pe tine și te va face să te simți bine cu tine însuți.

Comentarii