MirunaStie.net

8 metode pentru ca partenerul să te satisfacă întotdeauna. Ai curaj să folosești numărul 4?

Fiecărei persoane îi place să fie sedusă într-un anumit fel. Există multe cărți ale căror autori jură că au descoperit secretul către cele mai fierbinți momente alături de partenerul lor și totuși nu par să dea roade. Însă, atât femeile cât și bărbații au câteva puncte erogene care sunt extrem de sensibile la atingere.

Atunci când sunt stimulate, aceste zone nu doar că relaxează în întregime restul corpului, însă generează și un răspuns sexual. Femeile au toate anumite preferințe în ceea ce privește modul în care vor să fie atinse și mângâiate, însă nu toți bărbații știu cum să exploateze aceste lucruri și cum să se asigure că își duc partenera pe culmile plăcerii.

Dacă vrei să te asiguri că menții chimia ta în relație și simți nevoia de puțin mai mult efort din partea partenerului tău, încearcă să îi sugerezi subtil aceste gesturi și mișcări. Dacă ai încredere în partenerul tău, l-ai putea ruga să citească el însuși acest articol, iar tu te vei putea bucura de rezultat.

Iată care sunt gesturile pe care ar trebui să îl încurajezi pe partenerul tău să le facă și care sunt locurile asupra cărora trebuie să se concentreze.

1. Jucatul cu mâinile în păr

Fiecare femeie știe cât de plăcut este acest gest. Îi poți transmite partenerului tău care este intensitatea cu care ar trebui să facă aceste mișcări. Totul va trebui să fie adaptat la momentul și atmosfera în care sunteți, astfel încât să puteți varia de la simpla mângâiere, până la tragerile ușoare de păr.

2. Atingerile și mângâierile în zona pelviană

De cele mai multe ori, poate fi mult mai interesant să te angrenezi alături de partenerul tău într-un preludiu de neuitat decât să te arunci direct spre contactul sexual, asa că roagă-l să te mângâie în această zonă iar rezultatul nu se va lăsa așteptat.

3. Ai curaj și roagă-l să-ți ofere un masaj la picioare

Există un motiv pentru care femeilor le place să meargă la pedichiură. Momentele de masaj la picioare eliberează toată tensiunea pe care ea a acumulat-o de-a lungul zilei, așa că tu te vei putea relaxa și pregăti pentru ceea ce urmează, în timp ce el va simți că îți acordă toată atenția de care ai nevoie.

4. Lasă-l să se joace cu mâinile tale

Jocul mâinilor și masarea palmelor se pot transforma într-o repriză de sărutat a degetelor și mâinilor, lucru care pe tine te va relaxa și te va face să te simți apreciată.

 

5. Propune-i să îți ofere un masaj

Indiferent că vorbim despre un masaj al spatelui sau al picioarelor, acest gen de atingeri va stimula toți nervii de la suprafața pielii și te va face să resimți toate gesturile partenerului ca fiind mult mai intense.

6. Învață-l să acorde atenție gâtului tău

De foarte multe ori bărbații sunt lipsiți de imaginație așa că nu ar trebui să te aștepți de la ei să te surprindă în mod fantastic. În schimb, ai putea să încerci să faci chiar tu lucrurile pe care ți le-ai dori să le primești din partea lui. Sărută-i gâtul și mângâie-l, apoi așteaptă să îl vezi făcând și el aceleași lucruri.

7. Nu subestima puterea unui sărut fierbinte și pasional

Deși multă lume tinde să subestimeze săruturile, acestea pot reprezenta cel mai bun început pentru o noapte de neuitat, așa că fă-ți timp să te bucuri de o repriză pasională de sărutări cu partenerul tău.

8. Arată-i care sunt locurile în care îți place să fii atinsă

Partenerul tău este tentat ca, odată ce a găsit un punct în care ție îți place să fii atinsă, să avanseze lucrurile mult prea rapid. Încearcă să încetinești tu lucrurile de fiecare dată când îl vezi făcând acest lucru și te vei bucura de un preludiu minunat.

Citește și 8 SECRETE pentru a atinge PLĂCEREA în dormitor alături de PARTENERUL tău

În dormitor, femeile se străduiesc adesea să ajungă la orgasm. Dacă vrei să știi cum să ai un orgasm de necontrolat, trebuie să știi mai întâi care este lucrul ce te oprește. Pentru asta, e nevoie să fii mai atentă la viața ta intimă – poate că în momentele fierbinți nu ai încredere în partener sau te gândești prea mult la problemele de zi cu zi.

Un mod de a-ți crește șansele să ajungi la orgasm e apropierea mai mare de partener. Trebuie să fiți legați la un nivel intim și să creșteți împreună, ca un cuplu, și să vă simțiți 100% confortabil împreună. Iată câteva trucuri care te vor ajuta:

1. Preludiul poate dura toată ziua

Da, chiar toată ziua. Dacă vrei să ai un orgasm incontrolabil, atunci preludiul trebuie să dureze întreaga zi. Poți face asta asigurându-te că păstrezi o tensiune între tine și partenerul tău, astfel încât pasiunea dintre voi să fie la un nivel înalt atunci când vă întâlniți.

2. Fii egoistă în pat

E în regulă să fii egoistă în pat – în plus, partenerul nu se va supăra dacă te urci pe el și te concentrezi puțin pe tine. S-ar putea chiar să i se pară ceva foarte sexy. Fă tot ce e nevoie.

3. Nu te feri de lucruri noi

Experiențele noi și lucrurile pe care nu le-ai mai folosit până acum pot adăuga un plus de stimulare și te vor ajuta să îți depășești barierele. Cu toate acestea, faptul că te arunci cu partenerul tău într-o experiență nouă, este posibil să te ducă pe culmile plăcerii.

4. Închide ochii și concentrează-te pe acumulare

Cui îi pasă de sfaturile de a-l privi pe partener în ochi? Uneori e nevoie de concentrare pentru a ajunge la orgasm, iar asta nu se va întâmpla dacă te uiți la el. Închide ochii și concentrează-te la senzațiile pe care le trăiești – mișcările din interiorul tău, mângâierile partenerului.

5. Învață-l pe partener ce să facă

Partenerul tău își dorește să ai un orgasm uimitor la fel de mult ca tine, așa că spune-i ce să facă. Te va asculta cu atenție și poate fi chiar sexy să faci pe șefa cu el și să te asiguri că acesta va face exact ceea ce tu ai nevoie să facă.

6. Exersați des

Nimeni nu s-a născut învățat iar experiența te poate ajuta să înveți pe propria-ți piele ce este nevoie să faci pentru a reuși să ajungi la plăcere.

7. Nu te grăbi

Acumularea plăcerii este cea mai importantă, așa că este important să nu vă grăbiți. Luați-o mai încet și bucurați-vă de fiecare senzație. Nu încerca să îți controlezi corpul, ci lasă-l să răspundă natural și instinctiv.

8. Comunicați după aceea, pentru ca data viitoare să fie mai bine

Nu ar trebui să vorbești chiar imediat cu partenerul, dar ai grijă să nu uiți să-i spui ce ți-a plăcut și ce poate fi făcut diferit data viitoare. Ca să mai ai alte orgasme uimitoare, partenerul trebuie să știe cum te poate ajuta să ajungi acolo.

Comentarii