MirunaStie.net

6 MITURI despre BĂRBAȚI pe care toate femeile le cred ADEVĂRATE! Numărul 5 este cel mai POPULAR!

De multe ori femeile primesc sfaturi eronate în legătură cu bărbații, fie că aceștia sunt singuri, implicați în relații pe termen lung sau căsătoriți. Dacă bărbații știu destul de puține lucruri despre femei și există numeroase cărți și articole care susțin că reușesc să explice modul în care femeile gândesc și reacționează, ei bine, nici acestea nu îi înțeleg prea bine pe bărbați.

Iată câteva mituri despre bărbați pe care femeile încă le cred ca fiind adevărate:

1. Bărbații nu respectă o femeie care se dăruiește fizic de la prima întâlnire

În realitate, nu contează dacă ai făcut amor la prima întâlnire, sau la a zecea. Actul intim nu are nimic de-a face cu respectul. Fiecare persoană și fiecare situație este diferită, așa că nu lua decizii gândindu-te la ce vor crede ceilalți despre tine, dacă nu vrei să ai parte numai de dezamăgiri.

2. Bărbații preferă să fie vânători

Adevărul e că și bărbaților le plac femeile curajoase, care abordează necunoscuți riscând să fie umilite sau respinse. Cele care iubesc vânătoarea, la urma urmei, sunt femeile – ce să nu-ți placă la a-ți alege partenerul dorit dintr-o mulțime de pretendenți. Bărbații, de cele mai multe ori, sunt nevoiți să fie vânătorii.

3. Prietenia dintre un bărbat și o femei nu există, pentru că el va dori să aibă relații intime cu ea

Bărbații și femeile pot avea relații de prietenie – care să nu implice contact intim. Ei pot să creadă unul despre celălalt că sunt atrăgători, dar nu e neapărată nevoie să ajungă în pat.

4. Bărbații ar vrea ca partenerele să lase loc și pentru imaginație

Bărbaților le plac femeile care poartă o bluză și niște blugi mulați, dar și atunci când partenerele ies de la duș acoperite doar de un prosop. Cel mai mult însă, evident, le place atunci când partenerele lor sunt în costumul Evei.

5. Femeile independente îi intimidează pe bărbați

Unii bărbați sunt intimidați de femeile independente, iar alții nu. Celor mai mulți le place să întâlnească, să vorbească și să aibă relații cu femei independente, deoarece acestea le dau și mai multă putere și încredere în forțele lor.

6. Bărbații nu au un ceas biologic

Ambele sexe formează legături, ambele se îndrăgostesc, ambele vor să aibă copii – mai ales sub vârsta de 40 de ani – și ambele vor să îi crească. Bărbații își doresc aceste lucruri la fel de
mult ca și femeile.

Citește și 10 SECRETE pentru a fi o maestră a SEDUCȚIEI! Numărul 3 CUCEREȘTE orice BĂRBAT!

Fiecare femeie vrea să știe cum să seducă bărbații. Odată ce ai această putere, vei putea face orice.

Seducția este o formă de artă. Ca să poți să seduci un bărbat, trebuie să-l citești foarte repede și să-ți dai seama ce caută. Pentru asta e nevoie de antrenament. Unii sunt seduși ușor, iar alții sunt mai conștienți de ce se întâmplă decât primii.

Iată ce ar trebui să faci pentru a reuși să seduci bărbații:

1. Unde te situezi?

Asta e foarte important – trebuie să știi care e terenul tău de joacă. Trebuie să-ți alegi scena cum trebuie. Locurile care nu au prea multe chestii care să distragă atenția sau în care e competiție limitată sunt cele mai bune, cel puțin pentru început.

2. Nu arăta totul

Nu e nevoie să fii topless pentru a seduce un bărbat. E posibil să fii cel mai seducătoare atunci când porți un pulover larg și blugi. Nu contează ce porți, ci cum porți ținuta respectivă și cum te comporți.

3. Încrederea e cheia

Trebuie să fii încrezătoare. Altfel, seducția nu va funcționa. Nu trebuie să arăți de parcă ai putea avea pe oricine din camera, ci să te iubești. Acesta este singurul mod prin care poți
obține respectul și recunoașterea pe care le meriți.

4. Nu te grăbi, lasă tensiunea să se acumuleze

Asta nu e o cursă. Seducția cere timp. În unele cazuri, nu foarte mult, dar vrei să construiești tensiune sexuală între voi doi, așa că ia-o încet. Nu aveți o limită de timp.

5. Arată că ești interesată

Dacă vrei să seduci un bărbat, zâmbește, uită-te la el – fă să fie evident că te interesează. Va veni el la tine apoi sau, dacă vrei, poți să mergi tu la el.

6. Atinge-l în joacă

Atingerea este o parte uriașă din limbajul corporal. Ce faci atunci când îți place cineva? Îl atingi. Nu-ți fie frică de atingerile pe spate sau pe picior, dar nici nu te urca pe el cu totul.

7. Folosește toate simțurile

Atingerea nu e singurul mod prin care îți poți arăta afecțiunea. Trebuie să-ți folosești și celelalte simțuri, care sunt la fel de importante. Gustul, mirosul, văzul, sunetele – toate sunt la fel de importante atunci când vine vorba de seducție. Poartă parfum, zâmbește, șoptește-i lucruri frumoase la ureche.

8. Zâmbește

Bărbații iubesc femeile care zâmbesc. Când văd un zâmbet autentic, nu se pot abține să nu se uite la tine. Nu zâmbi fals, însă. Oamenii observă automat ce e adevărat și ce nu.

9. Flirtează, tachinează-l

Flirtul e un mod grozav de a construi tensiune sexuală. Bărbaților le plac femeile inteligente și viclene, iar flirtul este o modalitate bună de a-ți arăta aceste calități.

10. Nu-i acorda toată atenția ta

Știm că îți place de el și că îl dorești, dar trebuie să îi arăți că nu te are la degetul mic. Fă-l să muncească pentru a te câștiga. Arată-i că ai o viață și că el nu e centrul universului tău.

Comentarii