MirunaStie.net

10 SEMNE că te PLACE dar nu vrea o RELAȚIE cu tine! Nu-ți mai PIERDE timpul cu el!

Probabil că toate am dat, la un anumit moment, peste un tip căruia îi era frică să înceapă o relație. Știm că ai vrea să îl faci să renunțe la temeri și să fie cu tine, dar trebuie să înțelegi că asta e foarte puțin probabil să se întâmple. Nu-l poți forța să treacă peste frica sa – aceasta este un semn de imaturitate și nu te poți maturiza cu forța.

Iată care sunt semnele care dovedesc să te place și ar vrea să fie cu tine, dar îi e frică să aibă o relație:

1. Îți dă semnale contradictorii

Atunci când sunteți împreună, totul e perfect, dar când sunteți la distanță, nu se întâmplă mare lucru. Asta înseamnă că te place, dar ceva îl face să nu își ia vreun angajament. Prin urmare, stă prin preajma ta, dar nu vorbește cu tine.

2. E și cald și rece

Se va purta de parcă ar fi iubitul tău, iar când își va da seama ce face se va închide în sine și te va ignora pentru câteva zile. E frustrant, dar așa se întâmplă.

3. Este un maestru în dormitor

Omul ăsta îți dă lumea peste cap – pentru că a avut (foarte) multă experiență. În plus, dacă majoritatea activităților tale sunt legate de relații intime, asta e un semn că nu vrea să-și ia vreun angajament.

4. Părinți? Ce părinți?

Pentru acest gen de bărbați, părinții nu există. Știi că ei trăiesc, dar nu-i vei întâlni niciodată. Dacă te-ar aduce acasă le-ar arăta părinților că e interesat de tine și ți-ar arăta ție că te place cu adevărat, așa că e mai simplu să te țină departe de familia sa.

5. Evită discuțiile despre relații

Probabil că l-ai întrebat „dar noi ce suntem?” și el a dispărut. Nu vrea să vorbească despre asta deoarece îi place stadiul actual al lucrurilor. E „cu” tine, dar nu cu adevărat.

6. Ia în considerare riscurile

Îi place să fie cu tine, dar tot e atent să vadă dacă apare între timp cineva mai bun. Poate că vede relația cu tine ca pe o amenințare la adresa libertății sale.

7. Aveți tăceri ciudate

Poate că au fost momente în care simțeai că vrea să spună ceva, dar el continua să tacă. Știi despre ce e vorba, dar el e prea speriat de ce s-ar întâmpla după ce îți spune ce simte.

8. Nu vrea să facă compromisuri

Ca o relație să funcționeze, e nevoie de compromisuri. Dacă e, după cum pare, imatur, nu va ști ce înseamnă asta. Îi place viața lui din prezent, îi plac obiceiurile lui și chiar dacă îl faci fericit, nu vrea să-și creeze vreun disconfort.

9. A avut experiențe negative în trecut

Unii oameni ies atât de răniți din relațiile vechi, încât până și a se gândi la altcineva le produce neliniște. Există și posibilitatea de a nu fi trecut peste foștii parteneri.

10. Este speriat șă nu te piardă, dar nu te ține lângă el

Dacă simți că este gelos dar nu îl vezi făcând vreun efort pentru a te ține lângă el înseamnă că te privește ca pe un bun pe care îl prețuiește, însă pentru care nu este dispus să lupte.

Citește și 12 SECRETE pentru a deveni iubita PERFECTĂ! Orice BĂRBAT își dorește să faci numărul 7!

Toate fetele vor să fie iubita perfectă, pe care și-o doresc toți bărbații, nu? Încercăm din greu să fim nonșalante, nu foarte emotive, distractive, spontane și să nu ne supărăm pentru toate nimicurile, dar uneori aceste lucruri se întorc împotriva noastră.

Femeilor le place să planifice lucrurile, iar asta ne face să ne punem o mulțime de întrebări nu numai despre noi, ci și despre bărbații cu care ne întâlnim. Și bărbații urăsc întrebările sau încercările noastre de a intra în viața lor.

Iată ce ar trebui să faci dacă vrei să fii iubita perfectă:

1. Taci mai mult

Încearcă să nu vorbești prea mult. Spațiile goale din conversație nu sunt ceva negativ – ba mai mult, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil. Atunci când se uită la meci sau se gândește la ceva sau încearcă să se relaxeze, taci pentru câteva momente și lasă-l să se bucure de tăcere.

2. Nu fi mama lui

Știe și el când nu se comportă bine. Nu trebuie să te comporți ca mama sa și să îl cerți. Desigur, o iubește, dar sigur nu are nevoie de o a doua femeie cu acest rol.

3. Nu vorbi despre lucrurile evidente

Nu mai pune și tu sare pe rană atunci când greșește. Dacă ceva e evident, lucrul respectiv va vorbi de la sine. Taci, chiar dacă simți nevoia să ai dreptate. Nu trebuie să îl faci să se simtă prost.

4. Nu mai fi atât de critică

Dacă tu crezi că îi dai feedback, el crede că îl critici. Nu-l mai analiza pe el și tot ce face. Lasă-l să fie el însuși și nu mai încerca mereu să-l schimbi.

5. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

6. Ai încredere în el

Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

7. Trimite-i mesaje frumoase

Un mesaj rapid în care îi spui ce minunat e și cât de mult îl iubești îi va lumina ziua. Asigură-te că e unul scurt.

8. Încurajează-l

Încearcă să fii vocea care îl încurajează, nu cea care îl critică mereu. Dacă are un vis, încurajează-l să-l urmeze.

9. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile au tendința de a povesti multe lucruri prietenelor lor. Cele mai bune iubite sunt însă pozitive și blânde, atât în prezența partenerilor, cât și în absența lor.

10. Nu oferi sfaturi dacă nu ți se cer

Dacă vrea să știe ce părere ai despre ceva, cu siguranță că te va întreba.

11. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Nu presupune că știi ce îi trebuie. Ascultă-l când îți vorbește despre nevoile sale și apoi caută să le împlinești.

12. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el. Spune-o doar ca să știe.

Comentarii