MirunaStie.net

10 SEMNE că FOSTUL încă se gândește la tine și te VREA înapoi. Numărul 5 îl dă de GOL!

Orice despărțire este grea, dar semnalele amestecate pe care ți le dă fostul după aceea îți complică viața și mai mult, nu-i așa? Relația o poate apuca în multe direcții după o despărțire și nu e mereu ușor să îți dai seama spre ce te îndrepți – puteți rămâne prieteni, puteți să vă evitați sau puteți să fiți încă îndrăgostiți. De aceea sunt despărțirile mult mai complicate decât momentele de la început.
Iată câteva semne care sugerează că fostul tău partener te vrea înapoi:

1. Dilema întâlnirilor

Dacă fostul partener încă te place, e foarte probabil să iasă cu altcineva, dar în secret, „ca să nu te rănească”. Astfel, vrea să știi că încă ai un loc în inima sa și că e gata să te aștepte.

2. Semne de dor

Fostul împărtășește atitudinea negativă cu toată lumea? Pune statusuri care sugerează dorul pe Facebook sau postează melodia voastră? Dacă da, încearcă probabil să-ți atragă atenția. Este foarte posibil să încerce să îți atragă atenția în același fel și acționând în sens negativ.

3. Misterul telefoanelor date din senin

Dacă fostul te vrea înapoi, te va suna de multe ori. Poate că va rămâne la telefon chiar dacă nu vorbiți prea multe. Ciudat? Da. Trist? Bineînțeles. Același lucru se aplică și în cazul mesajelor pe care le primești din senin sub anumite pretexte ciudate.

4. Comportamentul afectuos

Dacă un fost încă te place, se va purta într-un mod afectuos și prietenos, chiar și după despărțire – de fapt, va fi chiar mai afectuos decât îl știai. Nu va face decât să încerce să îți arate că poate să fie mai bun decât țineai tu minte că este.

5. Atingerile

Mâinile sale te ating ceva mai mult chiar și după ce îmbrățișarea s-a încheiat? Poate că asta îți face pielea de găină și te face să simți electricitatea în aer. Acesta e clar un semn că te vrea înapoi. De asemenea, și atingerile aparent accidentale îți transmit același lucru.

6. Știe aproape tot despre ce se întâmplă cu tine

Dacă fostul partener te vrea înapoi, există șanse mari să știe totul despre ce ți se întâmplă înainte să vă întâlniți și să te întrebe ce mai faci. Va vrea cu siguranță să știe totul despre tine și activitățile tale zilnice., chiar dacă cel mai probabil va ascunde acest lucru.

7. „Mi-e dor de tine”

Știi care este cel mai mare semn că fostul te vrea înapoi? Ei bine, faptul că îți spune deschis că îi e dor de tine. Dacă îți zice că îi e dor să petreacă timp cu tine și vorbește cu multă afecțiune despre relația voastră, întreabă-te dacă nu cumva ai vrea să vă împăcați, pentru că el cu siguranță este.

8. Furia

Fostul tău se enervează atunci când te vede vorbind sau flirtând cu un alt bărbat? Dacă se răstește la tine după ce ai avut o conversație drăguță cu o persoană de sex opus, e destul de clar că încă ține la tine.

9. Coincidențele par să se repete

Te întâlnești mereu cu fostul, care apare din senin? Dacă asta se întâmplă rar, e probabil o coincidență. Dacă devine însă ceva regulat, probabil că fostul se înțelege foarte bine cu un prieten de-al tău, care îi povestește despre planurile tale și știe unde să apară astfel încât să vă întâlniți.

10. Escapadele de distracție și beție

După o despărțire, fostul te-ar putea suna atunci când e în stare de ebrietate. Băutura îți dă curaj și asta îl face să vorbească despre lucrurile pe care, în mod normal, ți le-ar ascunde.

Citește și 8 SECRETE pentru a atinge PLĂCEREA în dormitor alături de PARTENERUL tău

În dormitor, femeile se străduiesc adesea să ajungă la orgasm. Dacă vrei să știi cum să ai un orgasm de necontrolat, trebuie să știi mai întâi care este lucrul ce te oprește. Pentru asta, e nevoie să fii mai atentă la viața ta intimă – poate că în momentele fierbinți nu ai încredere în partener sau te gândești prea mult la problemele de zi cu zi.

Un mod de a-ți crește șansele să ajungi la orgasm e apropierea mai mare de partener. Trebuie să fiți legați la un nivel intim și să creșteți împreună, ca un cuplu, și să vă simțiți 100% confortabil împreună. Iată câteva trucuri care te vor ajuta:

1. Preludiul poate dura toată ziua

Da, chiar toată ziua. Dacă vrei să ai un orgasm incontrolabil, atunci preludiul trebuie să dureze întreaga zi. Poți face asta asigurându-te că păstrezi o tensiune între tine și partenerul tău, astfel încât pasiunea dintre voi să fie la un nivel înalt atunci când vă întâlniți.

2. Fii egoistă în pat

E în regulă să fii egoistă în pat – în plus, partenerul nu se va supăra dacă te urci pe el și te concentrezi puțin pe tine. S-ar putea chiar să i se pară ceva foarte sexy. Fă tot ce e nevoie.

3. Nu te feri de lucruri noi

Experiențele noi și lucrurile pe care nu le-ai mai folosit până acum pot adăuga un plus de stimulare și te vor ajuta să îți depășești barierele. Cu toate acestea, faptul că te arunci cu partenerul tău într-o experiență nouă, este posibil să te ducă pe culmile plăcerii.

4. Închide ochii și concentrează-te pe acumulare

Cui îi pasă de sfaturile de a-l privi pe partener în ochi? Uneori e nevoie de concentrare pentru a ajunge la orgasm, iar asta nu se va întâmpla dacă te uiți la el. Închide ochii și concentrează-te la senzațiile pe care le trăiești – mișcările din interiorul tău, mângâierile partenerului.

5. Învață-l pe partener ce să facă

Partenerul tău își dorește să ai un orgasm uimitor la fel de mult ca tine, așa că spune-i ce să facă. Te va asculta cu atenție și poate fi chiar sexy să faci pe șefa cu el și să te asiguri că acesta va face exact ceea ce tu ai nevoie să facă.

6. Exersați des

Nimeni nu s-a născut învățat iar experiența te poate ajuta să înveți pe propria-ți piele ce este nevoie să faci pentru a reuși să ajungi la plăcere.

7. Nu te grăbi

Acumularea plăcerii este cea mai importantă, așa că este important să nu vă grăbiți. Luați-o mai încet și bucurați-vă de fiecare senzație. Nu încerca să îți controlezi corpul, ci lasă-l să răspundă natural și instinctiv.

8. Comunicați după aceea, pentru ca data viitoare să fie mai bine

Nu ar trebui să vorbești chiar imediat cu partenerul, dar ai grijă să nu uiți să-i spui ce ți-a plăcut și ce poate fi făcut diferit data viitoare. Ca să mai ai alte orgasme uimitoare, partenerul trebuie să știe cum te poate ajuta să ajungi acolo.

Comentarii