MirunaStie.net

10 SECRETE pentru a fi o maestră a SEDUCȚIEI! Numărul 3 CUCEREȘTE orice BĂRBAT!

Fiecare femeie vrea să știe cum să seducă bărbații. Odată ce ai această putere, vei putea face orice.

Seducția este o formă de artă. Ca să poți să seduci un bărbat, trebuie să-l citești foarte repede și să-ți dai seama ce caută. Pentru asta e nevoie de antrenament. Unii sunt seduși ușor, iar alții sunt mai conștienți de ce se întâmplă decât primii.

Iată ce ar trebui să faci pentru a reuși să seduci bărbații:

1. Unde te situezi?

Asta e foarte important – trebuie să știi care e terenul tău de joacă. Trebuie să-ți alegi scena cum trebuie. Locurile care nu au prea multe chestii care să distragă atenția sau în care e competiție limitată sunt cele mai bune, cel puțin pentru început.

2. Nu arăta totul

Nu e nevoie să fii topless pentru a seduce un bărbat. E posibil să fii cel mai seducătoare atunci când porți un pulover larg și blugi. Nu contează ce porți, ci cum porți ținuta respectivă și cum te comporți.

3. Încrederea e cheia

Trebuie să fii încrezătoare. Altfel, seducția nu va funcționa. Nu trebuie să arăți de parcă ai putea avea pe oricine din camera, ci să te iubești. Acesta este singurul mod prin care poți
obține respectul și recunoașterea pe care le meriți.

4. Nu te grăbi, lasă tensiunea să se acumuleze

Asta nu e o cursă. Seducția cere timp. În unele cazuri, nu foarte mult, dar vrei să construiești tensiune sexuală între voi doi, așa că ia-o încet. Nu aveți o limită de timp.

5. Arată că ești interesată

Dacă vrei să seduci un bărbat, zâmbește, uită-te la el – fă să fie evident că te interesează. Va veni el la tine apoi sau, dacă vrei, poți să mergi tu la el.

6. Atinge-l în joacă

Atingerea este o parte uriașă din limbajul corporal. Ce faci atunci când îți place cineva? Îl atingi. Nu-ți fie frică de atingerile pe spate sau pe picior, dar nici nu te urca pe el cu totul.

7. Folosește toate simțurile

Atingerea nu e singurul mod prin care îți poți arăta afecțiunea. Trebuie să-ți folosești și celelalte simțuri, care sunt la fel de importante. Gustul, mirosul, văzul, sunetele – toate sunt la fel de importante atunci când vine vorba de seducție. Poartă parfum, zâmbește, șoptește-i lucruri frumoase la ureche.

8. Zâmbește

Bărbații iubesc femeile care zâmbesc. Când văd un zâmbet autentic, nu se pot abține să nu se uite la tine. Nu zâmbi fals, însă. Oamenii observă automat ce e adevărat și ce nu.

9. Flirtează, tachinează-l

Flirtul e un mod grozav de a construi tensiune sexuală. Bărbaților le plac femeile inteligente și viclene, iar flirtul este o modalitate bună de a-ți arăta aceste calități.

10. Nu-i acorda toată atenția ta

Știm că îți place de el și că îl dorești, dar trebuie să îi arăți că nu te are la degetul mic. Fă-l să muncească pentru a te câștiga. Arată-i că ai o viață și că el nu e centrul universului tău.

Citește și 12 SECRETE pentru a deveni iubita PERFECTĂ! Orice BĂRBAT își dorește să faci numărul 7!

Toate fetele vor să fie iubita perfectă, pe care și-o doresc toți bărbații, nu? Încercăm din greu să fim nonșalante, nu foarte emotive, distractive, spontane și să nu ne supărăm pentru toate nimicurile, dar uneori aceste lucruri se întorc împotriva noastră.

Femeilor le place să planifice lucrurile, iar asta ne face să ne punem o mulțime de întrebări nu numai despre noi, ci și despre bărbații cu care ne întâlnim. Și bărbații urăsc întrebările sau încercările noastre de a intra în viața lor.

Iată ce ar trebui să faci dacă vrei să fii iubita perfectă:

1. Taci mai mult

Încearcă să nu vorbești prea mult. Spațiile goale din conversație nu sunt ceva negativ – ba mai mult, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil. Atunci când se uită la meci sau se gândește la ceva sau încearcă să se relaxeze, taci pentru câteva momente și lasă-l să se bucure de tăcere.

2. Nu fi mama lui

Știe și el când nu se comportă bine. Nu trebuie să te comporți ca mama sa și să îl cerți. Desigur, o iubește, dar sigur nu are nevoie de o a doua femeie cu acest rol.

3. Nu vorbi despre lucrurile evidente

Nu mai pune și tu sare pe rană atunci când greșește. Dacă ceva e evident, lucrul respectiv va vorbi de la sine. Taci, chiar dacă simți nevoia să ai dreptate. Nu trebuie să îl faci să se simtă prost.

4. Nu mai fi atât de critică

Dacă tu crezi că îi dai feedback, el crede că îl critici. Nu-l mai analiza pe el și tot ce face. Lasă-l să fie el însuși și nu mai încerca mereu să-l schimbi.

5. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

6. Ai încredere în el

Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

7. Trimite-i mesaje frumoase

Un mesaj rapid în care îi spui ce minunat e și cât de mult îl iubești îi va lumina ziua. Asigură-te că e unul scurt.

8. Încurajează-l

Încearcă să fii vocea care îl încurajează, nu cea care îl critică mereu. Dacă are un vis, încurajează-l să-l urmeze.

9. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile au tendința de a povesti multe lucruri prietenelor lor. Cele mai bune iubite sunt însă pozitive și blânde, atât în prezența partenerilor, cât și în absența lor.

10. Nu oferi sfaturi dacă nu ți se cer

Dacă vrea să știe ce părere ai despre ceva, cu siguranță că te va întreba.

11. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Nu presupune că știi ce îi trebuie. Ascultă-l când îți vorbește despre nevoile sale și apoi caută să le împlinești.

12. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el. Spune-o doar ca să știe.

Comentarii