MirunaStie.net

12 secrete pentru a deveni iubita perfectă! Orice bărbat își dorește să faci numărul 7!

Toate fetele vor să fie iubita perfectă, pe care și-o doresc toți bărbații, nu? Încercăm din greu să fim nonșalante, nu foarte emotive, distractive, spontane și să nu ne supărăm pentru toate nimicurile, dar uneori aceste lucruri se întorc împotriva noastră.

Femeilor le place să planifice lucrurile, iar asta ne face să ne punem o mulțime de întrebări nu numai despre noi, ci și despre bărbații cu care ne întâlnim. Și bărbații urăsc întrebările sau încercările noastre de a intra în viața lor.

Iată ce ar trebui să faci dacă vrei să fii iubita perfectă:

1. Taci mai mult

Încearcă să nu vorbești prea mult. Spațiile goale din conversație nu sunt ceva negativ – ba mai mult, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil. Atunci când se uită la meci sau se gândește la ceva sau încearcă să se relaxeze, taci pentru câteva momente și lasă-l să se bucure de tăcere.

2. Nu fi mama lui

Știe și el când nu se comportă bine. Nu trebuie să te comporți ca mama sa și să îl cerți. Desigur, o iubește, dar sigur nu are nevoie de o a doua femeie cu acest rol.

3. Nu vorbi despre lucrurile evidente

Nu mai pune și tu sare pe rană atunci când greșește. Dacă ceva e evident, lucrul respectiv va vorbi de la sine. Taci, chiar dacă simți nevoia să ai dreptate. Nu trebuie să îl faci să se simtă prost.

4. Nu mai fi atât de critică

Dacă tu crezi că îi dai feedback, el crede că îl critici. Nu-l mai analiza pe el și tot ce face. Lasă-l să fie el însuși și nu mai încerca mereu să-l schimbi.

5. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

6. Ai încredere în el

Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

7. Trimite-i mesaje frumoase

Un mesaj rapid în care îi spui ce minunat e și cât de mult îl iubești îi va lumina ziua. Asigură-te că e unul scurt.

8. Încurajează-l

Încearcă să fii vocea care îl încurajează, nu cea care îl critică mereu. Dacă are un vis, încurajează-l să-l urmeze.

9. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile au tendința de a povesti multe lucruri prietenelor lor. Cele mai bune iubite sunt însă pozitive și blânde, atât în prezența partenerilor, cât și în absența lor.

10. Nu oferi sfaturi dacă nu ți se cer

Dacă vrea să știe ce părere ai despre ceva, cu siguranță că te va întreba.

11. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Nu presupune că știi ce îi trebuie. Ascultă-l când îți vorbește despre nevoile sale și apoi caută să le împlinești.

12. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el. Spune-o doar ca să știe.

Citește și 10 SEMNE că iubitul tău este un BĂRBAT ADEVĂRAT și nu un copil cu care îți PIERZI timpul!

Așa cum se spune în popor, bărbații se maturizează mai greu. Astfel, multe femei ajuns să se implice accidental în relații cu bărbați care nu știu să le aprecieze și să le trateze așa cum merită. Din acest motiv este foarte important să reușești să faci diferența dintre un bărbat adevărat și un băiat, un copil. Iată care sunt principalele caracteristici ale bărbaților adevărați. Verifică dacă cel cu care tu te întâlnești este cu adevărat ceea ce meriți.

1. Te protejează

Este important ca bărbatul cu care ești într-o relaţie să te protejează şi să te facă să te simţi în siguranţă tot timpul. Pentru orice femeie e important să aibă alături un partener pe care se poate baza, aşa că, dacă nu simţi că iubitul tău e ca un adevărat „cavaler în armură strălucitoare”, înseamnă că lipseşte ceva din relaţia voastră.

 

2. Este puternic fizic, dar şi emoţional

Este normal să îţi doreşti un bărbat care arată bine dar în acelaşi timp, iubitul trebuie să ştie că la fel de importantă ca puterea fizică este și cea emoţională. Trebuie să te impresioneze că are un stil de viaţă sănătos, dar totodată şi că citeşte, urmăreşte documentare şi călătoreşte – aceasta este combinaţia perfectă.

3. Nu se laudă cu numărul de partenere pe care le-a avut înainte de tine

Nu mai sunteţi la liceu, iar un bărbat care se laudă cu numărul femeilor care au trecut prin patul lui nu este absolut deloc atrăgător. Dacă iubitul tău face aşa, poate că ar fi mai bine să te îndepărtezi de el – doar nu vrei să fii încă una aruncată la întâmplare pe lista lui.

 

4. Este sensibil

„Fii bărbat!” este o încurajare pe care mulţi băieţi o aud încă de mici. Dacă vrei să ai un bărbat adevărat lângă tine însă, aminteşte-ţi că oricine dă dovadă de mai multă putere când îşi arată adevăratele emoţii, nu când şi le ascunde!

5. Are convingeri în care crede cu tărie

Nimic nu e mai sexy decât un bărbat puternic, care are un set de principii morale pe care le urmează cu sfinţenie. Prin acest lucru, el dă dovadă de maturitate şi seriozitate, calităţi esenţiale pentru o relaţie stabilă şi de lungă durată, nu minte, nu face promisiuni pe care ştie că nu le poate respecta, atunci este ideal.

 

6. Este de încredere

Ce fel de prieten, iubit sau soţ poate să fie dacă nimeni nu se poate baza pe el? Alege-ţi un bărbat demn de încredere, care îşi respectă promisiunile şi este gata întotdeauna să sară în ajutorul celor care au nevoie de el.

7. Este compătimitor

Un bărbat adevărat nu este insensibil în faţa necazurilor altora. Din contra, este mişcat de lucrurile prin care trec ceilalți şi îşi oferă ajutorul.

8. Ştie să îşi aleagă hainele potrivite

Moda pare mai mult o pasiune specială a femeilor decât a bărbaţilor, dar un bărbat adevărat îşi doreşte să se îmbrace bine şi îi pasă de modul în care se prezintă în societate.

9. Este conştient de importanța educaţiei

Subiectele precum arta, literatura, filmul şi istoria aduc un plus oricărui bărbat. Este bine ca iubitul tău să ştie cât de important este să aibă cunoştinţe despre aceste domenii deoarece va fi apreciat şi admirat de mai multe categorii de oameni şi va putea să vorbească dezinvolt despre orice, cu oricine.

 

10.Îşi doreşte să fie un soţ şi un tată bun

Nu toată lumea vrea să se căsătoarească sau să aibă copii. Dar dacă partenerul tău de viaţă îşi doreşte aceste două lucruri, e de păstrat. El trebuie să fie conştient că îţi va face o promisiune pe care trebuie să o respecte pentru tot restul vieţii: că va fi alături de tine la bine şi la greu, și va fi un soţ şi un tată bun.

Comentarii