MirunaStie.net

10 MODALITĂȚI de a-ți SEDUCE partenerul și a-i oferi o NOAPTE fierbinte de neuitat

Dacă vrei să îl faci pe iubitul tău să se topească, vei reuși să faci acest lucru tachinându-l într-un mod seducător. Nimic nu e mai sexy decât asta, fie că vrei să condimentezi un pic lucrurile în dormitor, fie că vrei doar să te distrezi.

Ar trebui să faci întotdeauna eforturi ca să fii atrăgătoare pentru partenerul tău. Știm că sunteți persoane foarte ocupate, dar și viața intimă are nevoie de îngrijire, la fel ca orice alt aspect al relației. După o vreme s-ar putea ca lucrurile să nu mai vină de la sine. Arată-i că încă vrei să fii sexy pentru el. Încearcă următoarele sfaturi:

1. Cunoaște-i preferințele

Îți știi partenerul mai bine decât oricine altcineva, iar asta înseamnă că știi ce îi place în pat. Ca să-i oferi un striptease sexy, ține cont de preferințele sale.

2. Joacă-te cu fanteziile sale

Cu toții avem fantezii. Dacă nu știi exact care sunt fanteziile partenerului, întreabă-l. Multor oameni le e rușine să vorbească despre acest subiect, așa că s-ar putea să dureze ceva până obții un răspuns sincer.

3. Pune ceva sexy pe tine, pe care să-l poți da jos ușor

Poate sună puțin contradictoriu, dar nu vei oferi un striptease prea seducător dacă te chinui să te dezbraci de niște blugi foarte strâmți. Încearcă mai degrabă o rochiță sau o lenjerie seducătoare.

4. Fă-i o surpriză

Îți poți imagina cât de uimitor ar fi ca partenerul tău să se întoarcă acasă după o zi lungă și să te găsească gata să-i împlinești toate fanteziile? Va fi în al nouălea cer. Așa că fă-i o surpriză și nu-i da niciun indiciu legat de ce-l așteaptă la sosire.

5. Sau dă-i un indiciu

Poți să-i trimiți un mesaj sau o poză cu lenjeria ta sexy pentru a crea așteptare și tensiune. Partenerul se va gândi la ce urmează toată ziua și va aștepta cu nerăbdare să se bucure de tine și de momentele petrecute între voi.

6. Joacă-te cu luminile

Nimic nu ne influențează dispoziția mai mult decât lumina. Poți schimba scopul unei încăperi numai modificând lumina. Stinge lumina și aprinde niște lumânări și vei crea o atmosferă intimă pentru tine și partenerul tău.

7. Dă drumul la muzică

Muzica e chiar mai importantă decât luminile. Dacă ai muzica greșită, îți vei distrage atenția și intimitatea dintre voi nu se va ridica la standardele pe care le aveți amândoi.

8. Fă-l să se simtă în centrul atenției

Și bărbaților le place să se simtă răsfățați și seduși, așa că fă-l să se simtă în centrul atenției și concentrează-ți toată atenția și energia asupra lui. Se va simți foarte apreciat și iubit.

9. Nu-l lăsa să te atingă pentru mult timp

Urmează regula „fără mâini”. Partenerul nu are voie să te atingă, ci numai să te admire – astfel va aștepta cu nerăbdare ce urmează să se întâmple.

10. Vorbește cu el

Dacă vorbitul nu este una dintre activitățile voastre principale în dormitor, încearcă să schimbi puțin acest lucru. Spune-i partenerului că ți-a fost dor de el și că abia așteptai să aveți parte de intimitate împreună.

Citește și Cele mai compatibile ZODII în DORMITOR și într-o RELAȚIE! Tu cu cine te potrivești?

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre trăsăturile noastre de personalitate, dar si despre lucrurile care îi definesc pe cei din jurul nostru. De asemenea, acestea îţi pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea dintre tine si o persoana nascuta sub un anumit semn zodiacal.

Cele mai compatibile zodii sunt cele care provin din același „element”. Fiecărei zodii îi este desemnat un anume element – pământ, aer, apă, foc. Iată mai multe informații despre acest lucru și despre modul în care doi oameni se potrivesc cel mai bine unul cu celălalt:

1. Berbec – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Berbecul este un semn de foc, așa că nu e o surpriză că cei născuți sub această zodie sunt compatibili cu alte semne de foc (Leu și Săgetător). Acestea fiind spuse, ar trebui să știi că Berbecii sunt compatibili și cu Gemenii sau Vărsătorii.

2. Taur – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Taurul este un semn de pământ. El este o persoană tenace și foarte hotărâtă, de încredere și foarte răbdătoare, dar uneori poate fi destul de egoist.

3. Gemeni – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Gemenii sunt, în general, compatibili cu zodiile de aer și de foc. Datorită naturii lor duale, Gemenii sunt foarte adaptabili și versatili, dar, pe de altă parte, pot fi și superficiali.

4. Rac – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Racii sunt oameni foarte emotivi, care se îndrăgostesc repede și iubesc mult. Totuși, sunt și destul de precauți. Printre trăsăturile lor negative se numără sensibilitatea prea mare și faptul că sunt lipicioși și renunță cu greu la lucruri.

5. Leu – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Leii sunt compatibili cu alte semne de foc, dar și cu unele semne de aer. Leii sunt vedetele zodiacului, fiind mândri și extraordinar de creativi. Au multă dragoste de dăruit, dar uneori le vine greu să accepte ideile celorlalți.

6. Fecioară – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Cei născuți în zodia Fecioară sunt adesea timizi. Ei sunt persoane extrem de pragmatice și analitice, dar și de încredere. Pot fi perfecționiști și mult prea aspri/critici.

7. Balanță – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Balanțele sunt semne de aer, compatibile cu alte semne de aer, dar și cu semnele de foc. Ele echilibrează zodiacul, sunt diplomatice și fermecătoare. Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise și chiar ușor de amăgit.

8. Scorpion – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Scorpionii sunt semne de apă, fiind foarte emotivi, puternici și pasionali. Ei au personalități magnetice și fac totul cu hotărâre. Pot ține ranchiună mult timp și sunt destul de geloși.

9. Săgetător – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sinceri, direcți și foarte inteligenți. Pot fi uneori mult prea optimiști și chiar iresponsabili.

10. Capricorn – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Capricornii sunt semne de pământ, foarte practice și grijulii. Capricornii sunt foarte disciplinați și rezervați și se gândesc de o mie de ori înainte de a face ceva. Printre trăsăturile lor negative se numără rigiditatea, lipsa voinței de a se schimba și pesimismul.

11. Vărsător – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Vărsătorii sunt printre cele mai prietenoase persoane. Sunt foarte inteligenți și creativi, firi loiale și independente. Pot fi însă destul de imprevizibili și cumva detașați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

12. Pești – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Peștii sunt foarte sensibili și intuitivi, dar pot fi prea idealiști și pot păstra prea multe secrete.

Comentarii